Legyen olyan webshopod,ami elad

Online értékesítésre kihegyezett, rekord hónapokot hozó webshopot készítünk neked.

Megtervezzük és felépítjük az új webshopod, ami nem csak bemutatja a termékeid. Helyette kézenfogja a látogatód és egészen a pénztárig kíséri. 

Te hány vásárlót szeretnél a 7 millióból?

Egy 1400 milliárdos bizniszből maradsz ki, ha nem indítasz webshopot. Itthon az emberek 70%-a vásárol online. A kérdés az, hogy amikor keres, téged talál meg, vagy a konkurenciádat? 

Van jobb megoldás az árversenynél

Nem olyan vagy, aki szereti kivenni a pénzt a saját zsebéből, ugye? Akkor el kell kerülnöd az esztelen árversenyt.

Hogy ne veszíts el egy vásárlót pár száz, vagy ezer forinton másban kell jobbnak lenned: webshopod működésében, értékajánlatodban, kiszolgálásodban.

Gördülékeny
működés

Varázslat helyett, átgondolt értékesítési folyamat és hatásos szövegek kellenek hozzá, hogy webshopod önjáró és hatékony legyen.

Folyamatos kommunikáció

Élmény lesz nálad a vásárlás, ha vevőiddel közvetlenül és folyamatosan kommunikálsz, persze automatikusan. Mind az oldalon, mind e-mailekkel.

Automata adminisztárció

Akár egy alkalmazott bérét is megspórolhatod, ha webshopod folyamatait, mint a számlázás, készletkezelés automatizálod.

Gördülékeny, sima tervezési élmény, kiváló végeredmény

Meghallgatjuk mire vágysz és felmérjük a piacodat is. Érthetően, kedvesen és folyamatosan kommunikálunk veled a projekt során. Így csúszás és komplikációk nélkül tudunk olyan webshopot építeni, ami minden elvárásodnak megfelel.

A weboldalkészítés velünk jobb lesz, mert

  • Kreatív megoldásokat és prémium eszközöket használunk
  • Pontosan tartjuk a határidőket
  • Minden lépésnél egyeztetünk veled
  • Vásárlóid fejével gondolkozunk

Mi nem csak feltöltögetjük egy sablonra a termékeid

Ha webshopod készítését valaki a design résznél kezdené, ébredjen benned gyanú. Lehet csak egy sablon webshopot kapsz, ami önmagában semmivel nem jobb, mint egy bérelhető webshop szolgáltatás. Mi egy webshop építését sokkal előrébb kezdjük.

VÁLLALKOZÁSOD FEJÉVEL GONDOLKOZUNK

Együtt meghatározzuk kinek, mit és hogyan szeretnénk eladni. Megvizsgáljuk a piacot, kidolgozzuk a visszautasíthatlan ajánlatodat, amivel kiemelkedhetsz a konkurenciáid árakcióktól véres tengeréből.

KIKÖVEZZÜK VÁSÁRLÓID ÚTVONALÁT

A kiszámítható sikerhez nem ad hoc vásárlásokra van szükséged. Átgondolt és jól működő rendszert kell kiépítenünk ahhoz, hogy egyre több rendelésed és egyre bővülő törzsvásárlói közönséged legyen, akik imádnak.

A motorháztető alatt is minden rendben lesz

Természetesen nem csak a tervezőasztalnál és a közös ötleteléseken fogunk nagyot alkotni. Amikor a kivitelezésre kerül a sor, minden modern igényt kielkégítő, gyönyörű, arculatodhoz illő oldalt csinálunk neked.

Webshopot, támogatást és oktatást is kapsz

A célunk az, hogy a webshopod azonnal használatba tudd venni, indulhasson a kampány rá és Te magad is átlásd, hogyan műkdödik. Ezért összeraktunk egy egész csomagot hozzá:

  • Woocommerce alapú webshop
  • Prémium pluginek
  • Teljes körű hozzáférés
  • Videós használati útmutatók
  • 1 hónap utánkövetés, támogatás
  • Mérések bekötve (Google Analytics, Facebook Pixel, hőtérkép)

100%-os garancia a határidőkre és a minőségre

Biztos hallottál már (vagy át is élted) a rémtörténeteket be nem fejezett weboldalakról, eltűnő, elérhetetlen kivitelezőkről. Nálunk ettől nem kell tartanod. Minden hivatalosan (szerződés, számla) megy és teljes körű pénzvisszafizetési garanciát vállalunk az oldaladra. Ha nem vagy elégedett, vagy ha a mi hibánkból csúszik a projekt, visszaadjuk a pénzed.

REFERNCIÁKEzeken dolgoztunk mostanában

Nézz szét legutóbbi projektjeink között. Ha tetszik, amit látsz, biztos lehetsz, hogy eredményes lesz a közös munka.

VISSZAJELZÉSEKEzt mondják rólunk az ügyfeleink

Ezt mondják rólunk az ügyfeleink

Gergővel a közös munkánk a kezdetektől zökkenőmentes, nagyon örülök, hogy rátaláltunk. Egy induló vállalkozás weboldalának elkészítésére kértük fel, tökéletesen értette, hogy mit szeretnénk üzenni a cégről és a szolgáltatásról, az általa tervezett arculatot szinte módosítás nélkül el tudtuk fogadni. Azóta is rugalmas az igényeinkkel szemben, 24 órán belül minden módosítási kérésünket teljesíti, de azt is őszintén megmondja, amit másként csinálna, mint mi, ezért is nagyon hálásak vagyunk neki.

Kasza Gabriell
Hello-Chef 

Lelkiismeretes, pontos és rendkívül segítőkész. Szakmailag mindent tud amire szükség lehet egy weboldal elkészítésénél.

Herbst Ádám
ProDogs kutyasuli

Nagyon gyors és gördülékeny volt a közös munka, Gergő azonnal értette mit szeretnék, az eredmény pedig még szebb lett, mint vártam, nagyon elégedett vagyok

Gökler Kriszti
Digitális tartalomgyártó

A weboldal tekintetében annak ellenére, hogy egy speciális szegmensről van szó gyorsan ráéreztek a nyelvezetre és ütős szövegeket írtak. A teljes webfejlesztés folyamata lelkiismeretesen folyt, soha nem éreztük, hogy csak le szeretnék tudni a projektet, végig sajátjukként kezelték és rengeteg jó ötlettel álltak elő. Korábban készített már több cég is weboldalt nekünk más projektekhez, de azt már biztosan tudjuk, hogy a következőt ki fogja készíteni.

Kecskés Ádám
AgrotechDrone 

Nagyon örülök, hogy Gergővel együtt dolgozhattam életem első webáruházán. Azonnal egy hullámhosszon voltunk és azt kaptam amit megálmodtam! Félszavakból tudta, hogy mire gondolok és mi az amit szeretnék. A webshopon olyan lett amilyet szerettem volna és azóta is folyamatosan együtt dolgozunk, Gergő mindenben és gyorsan segít.Köszönöm Neki!

Cservecsik Anita
MyGardrób

Minden szempontból elégedettek vagyunk! Az első beszélgetéstől kezdve mind az esztétikum, mind a technikai kivitelezés tökéletes, amit vendégeink is visszaigazolnak. Az együttműködés azóta is folyamatos!

Hunyady Emese
Diófaház Terápiás Központ

Ki készíti a weboldalad

Fehér Gergő - webdesigner, online marketing szakértő

Minden projektet izgatottan várok az új kihívások miatt. A célom mindenhol ugyanaz: az adott terültet kiemelkedő weboldalát elkészíteni. Ahogy a kutatás során felmérem a versenytársakat, mindig kirajzolódik, mik a legjobb megoldások és az, miben tudok ügyfelemnek még jobbat adni. 

Szeretek a weboldalakra a marketing gépezet részeként tekinteni. Épp ezért Minden esetben marketinges szemmel, értékesítés orientáltan építem az oldalakat.  

FOLYAMATÍgy megy majd a közös munka

1. Kapcsolatfelvétel

Töltsd ki az alábbi űrlapot, majd foglalj egy időpontot egy ingyenes konzultációra, ahol meg tudjuk beszélni mire van szükséged.

2. Ajánlat és szerződéskötés

A megbeszéltek alapján elkészítjük a részletes árajánlatod, ami ha szimpatikus, leszerződünk a projektre. A kivitelezés 50%-os előleg befizetése után kezdődik.

3. Kutatás és Kick-off meeting

Fejest ugrunk céged részleteibe és a piacodba. Felkutatjuk a hazai és nemzetközi megoldásokat, és összeállítjuk az első terveket. Ezeket egy kick-off meetingen megbeszéljük, és kijelöljük az irányt és a határidőket.

4. Építkezés

Folyamatos meetingek és kapcsolattartás mellett készül el webshopod szövegezése és dizájnja, melyet mindig a visszajelzéseid alapján alakítunk tökéletesre.

5. Átadás, projekt lezárása

Ahogy fentebb írtuk átadjuk az oldalad "kulcsait" és részletesen megmutatjuk a működését, megválaszoljuk a kérdéseid. Ezután egy hónapig még mellett állunk, hogy minden sínre kerüljön.

6. Folyamatos támogatás és karbantartás

Ha nem szeretnél magad bíbelődni az oldallal, havidíjas karbantartási szlgáltatásunkkal mindig rendelkezésre állunk, frissen és épen tartjuk az oldalad.

KAPCSOLATBeszéljünk az új webshopodról

WEB webshop készítés

Hívj minket

+3630/729-4220

Írj nekünk

gergo@empiredesign.hu

Kövess minket

Grafikust keresel?Akkor ezt az ajánlatot nem szabad kihagynod!

Itthon egyedülálló korlátlan grafikus szolgáltatásunkat májusban FÉL ÁRON tesztelheted, pénzvisszafizetési garnaciával!