Hamarosan áremelés

Kérj ajánlatot még a 2023-as árainkon.

nap
óra
perc
másodperc

Szerezz több ügyfelet onlineegy profi weboldallal

Értékesítési céljaidra szabott, gyönyörű weboldalt készítünk, hogy vállalkozásodhoz méltó online megjelenésed legyen.

Megtervezzük és felépítjük az új céges honlapod, amit végre büszkén oszthatsz meg partnereiddel és ami mérhető eredményeket hoz, kiszámíthatóan. 

Az ügyfélélmény az első kattintással kezdődik

Milyen első benyomást akarsz kelteni az érdeklődőidben? Felbosszantanád őket egy nehezen használható oldallal, ahol még az elérhetőségeidet sem találja meg, vagy inkább profi, megbízható cég hatását keltenéd? A különbséget egy jól felépített weboldal jelenti. 

Weboldalad lehet olyan meggyőző, mint a legjobb értékesítőd

Egy jó honlap több, mint online „jelenlét”. Egy jó honlap bizalmat épít, meggyőz és új érdeklődőket, vásárlókat szerez. Akkor lesz képes erre, ha kiemel a piacodról. Ha úgy mutatja be szolgáltatásodat, hogy az oldal végén egyértelmű a látogatódnak, hogy téged keres.  

Céltudatos felépítés

A tartalmat úgy építjük fel, hogy kézen fogja és ajánlatkérésig, vagy vásárlásig vezeti a látogatódat. 

Stabil működés

Új oldalad a hét minden napján 0-24-ben hiba nélkül, megbízhatóan fut majd. Így nincs bevételkiesés.

Reszponzív kialkítás

Számítógép, okostelefon, tablet. Minden egyes kijelzőn azonos, magasz szintű élményt biztosít. 

Gördülékeny, sima tervezési élmény, kiváló végeredmény

Meghallgatjuk mire vágysz és felmérjük a piacodat is. Érthetően, kedvesen és folyamatosan kommunikálunk veled a projekt során. Így csúszás és komplikációk nélkül tudunk olyan weboldalt építeni, ami minden elvárásodnak megfelel.

A weboldalkészítés velünk jobb lesz, mert

  • Kreatív megoldásokat és prémium eszközöket használunk
  • Pontosan tartjuk a határidőket
  • Minden lépésnél egyeztetünk veled

Mi nem csak ígérünk, teljesítünk is

Minden projekten legjobb tudásunk szerint dolgozunk és minőségi elvárásaink magunkkal szemben gyakran magasabbak, mint az ügyfeleké. Csak olyan munkát adunk ki a ki a kezünkből, amit sajátunkként is szívesen mutatnánk meg. 

A profi szövegek tesznek egy oldalt eredményessé

Ha próbáltál már promóciós szöveg írni, tudod, hogy nem olyan könnyű, mint elsőre látszik. Sok esetben külső szakembert kell keresni hozzá, ami mégtöbb pénz, idő és esély a csúszásra.

Nálunk az értékesítési szövegírás a weboldal készítés része. Milliós kampányok készítése alatt szerzett tapasztalattal írjuk a szövegeket az oldaladra, amik erőlködés nélkül segítenek elnyerni látogatód szívét. 

Weboldalt, támogatást és oktatást is kapsz

A célunk az, hogy a weboldaladat azonnal használatba tudd venni, indulhasson a kampány rá és Te magad is átlásd, hogyan műkdödik. Ezért összeraktunk egy egész csomagot hozzá:

  • WordPress alapú weboldal
  • Prémium pluginek
  • Teljes körű hozzáférés
  • Videós használati útmutatók
  • 1 hónap utánkövetés, támogatás
  • Mérések bekötve (Google Analytics, Facebook Pixel, hőtérkép)

100%-os garancia a határidőkre és a minőségre

Biztos hallottál már (vagy át is élted) a rémtörténeteket be nem fejezett weboldalakról, eltűnő, elérhetetlen kivitelezőkről. Nálunk ettől nem kell tartanod. Minden hivatalosan (szerződés, számla) megy és teljes körű pénzvisszafizetési garanciát vállalunk az oldaladra. Ha nem vagy elégedett, vagy ha a mi hibánkból csúszik a projekt, visszaadjuk a pénzed.

REFERNCIÁKEzeken dolgoztunk mostanában

Nézz szét legutóbbi projektjeink között. Ha tetszik, amit látsz, biztos lehetsz, hogy eredményes lesz a közös munka.

VISSZAJELZÉSEKEzt mondják rólunk az ügyfeleink

Ezt mondják rólunk az ügyfeleink

Gergővel a közös munkánk a kezdetektől zökkenőmentes, nagyon örülök, hogy rátaláltunk. Egy induló vállalkozás weboldalának elkészítésére kértük fel, tökéletesen értette, hogy mit szeretnénk üzenni a cégről és a szolgáltatásról, az általa tervezett arculatot szinte módosítás nélkül el tudtuk fogadni. Azóta is rugalmas az igényeinkkel szemben, 24 órán belül minden módosítási kérésünket teljesíti, de azt is őszintén megmondja, amit másként csinálna, mint mi, ezért is nagyon hálásak vagyunk neki.

Kasza Gabriell
Hello-Chef 

Lelkiismeretes, pontos és rendkívül segítőkész. Szakmailag mindent tud amire szükség lehet egy weboldal elkészítésénél.

Herbst Ádám
ProDogs kutyasuli

Nagyon gyors és gördülékeny volt a közös munka, Gergő azonnal értette mit szeretnék, az eredmény pedig még szebb lett, mint vártam, nagyon elégedett vagyok

Gökler Kriszti
Digitális tartalomgyártó

A weboldal tekintetében annak ellenére, hogy egy speciális szegmensről van szó gyorsan ráéreztek a nyelvezetre és ütős szövegeket írtak. A teljes webfejlesztés folyamata lelkiismeretesen folyt, soha nem éreztük, hogy csak le szeretnék tudni a projektet, végig sajátjukként kezelték és rengeteg jó ötlettel álltak elő. Korábban készített már több cég is weboldalt nekünk más projektekhez, de azt már biztosan tudjuk, hogy a következőt ki fogja készíteni.

Kecskés Ádám
AgrotechDrone 

Nagyon örülök, hogy Gergővel együtt dolgozhattam életem első webáruházán. Azonnal egy hullámhosszon voltunk és azt kaptam amit megálmodtam! Félszavakból tudta, hogy mire gondolok és mi az amit szeretnék. A webshopon olyan lett amilyet szerettem volna és azóta is folyamatosan együtt dolgozunk, Gergő mindenben és gyorsan segít.Köszönöm Neki!

Cservecsik Anita
MyGardrób

Minden szempontból elégedettek vagyunk! Az első beszélgetéstől kezdve mind az esztétikum, mind a technikai kivitelezés tökéletes, amit vendégeink is visszaigazolnak. Az együttműködés azóta is folyamatos!

Hunyady Emese
Diófaház Terápiás Központ

Ki készíti a weboldalad

Fehér Gergő - webdesigner, online marketing szakértő

Minden projektet izgatottan várok az új kihívások miatt. A célom mindenhol ugyanaz: az adott terültet kiemelkedő weboldalát elkészíteni. Ahogy a kutatás során felmérem a versenytársakat, mindig kirajzolódik, mik a legjobb megoldások és hogy mi az, amiben tudok ügyfelemnek még jobbat adni. 

Szeretek a weboldalakra a marketing gépezet részeként tekinteni. Épp ezért Minden esetben marketinges szemmel, értékesítés orientáltan építem az oldalakat.  

FOLYAMATÍgy megy majd a közös munka

1. Kapcsolatfelvétel

Töltsd ki az alábbi űrlapot, majd foglalj egy időpontot egy ingyenes konzultációra, ahol meg tudjuk beszélni mire van szükséged.

2. Ajánlat és szerződéskötés

A megbeszéltek alapján elkészítjük a részletes árajánlatod, ami ha szimpatikus, leszerződünk a projektre. A kivitelezés 50%-os előleg befizetése után kezdődik.

3. Kutatás és Kick-off meeting

Fejest ugrunk céged részleteibe és a piacodba. Felkutatjuk a hazai és nemzetközi megoldásokat, és összeállítjuk az első terveket. Ezeket egy kick-off meetingen megbeszéljük, és kijelöljük az irányt és a határidőket.

4. Építkezés

Folyamatos meetingek és kapcsolattartás mellett készül el weboldalad szövegezése és dizájnja, melyet mindig a visszajelzéseid alapján alakítunk tökéletesre.

5. Átadás, projekt lezárása

Ahogy fentebb írtuk átadjuk az oldalad "kulcsait" és részletesen megmutatjuk a működését, megválaszoljuk a kérdéseid. Ezután egy hónapig még mellett állunk, hogy minden sínre kerüljön.

6. Folyamatos támogatás és karbantartás

Ha nem szeretnél magad bíbelődni az oldallal, havidíjas karbantartási szlgáltatásunkkal mindig rendelkezésre állunk, frissen és épen tartjuk az oldalad.

KAPCSOLATBeszéljünk az új weboldaladról

WEB weboldal készítés

Hívj minket

+3630/729-4220

Írj nekünk

gergo@empiredesign.hu

Kövess minket