céges weboldal készítés

Készítsük el a piacodlegjobb weboldalát

Ha te is szeretnél egy olyan weboldalt a cégednek, ami helyetted értékesít, több ügyfelet szerez, nyomulás nélkül, olvass tovább.

Pontos határidőkkel, precízen tervezzük meg és építjük fel új honlapod, amire büszkén nézel majd, és ami mérhetően segíti vállalkozásod sikereit.

weboldal készítés cégek számára

Egy jó weboldal pénzt termel, a szó szoros értelmében

Együtt olyan oldalt építhetünk, ami bizalmat épít, olyan jól mutatja be a vállalkozásodat, mint te személyesen és pontosan megmutatja, mit kell tennie, aki veled akar dolgozni. Egyszóval vágyat kelt és eladja a cuccod.

Céltudatos felépítés

A tartalmat úgy építjük fel, hogy kézen fogja és ajánlatkérésig, vagy vásárlásig vezeti a látogatódat. 

Stabil működés

Új weboldalad a hét minden napján 0-24-ben hiba nélkül, megbízhatóan fut majd. Így nincs bevételkiesés.

Reszponzív kialakítás

Számítógép, okostelefon, tablet. Minden egyes kijelzőn azonos, magas szintű élményt biztosít. 

Mélyebbre ásunk, mint az átlag webes

Nem, nem tudunk ígérni 1-2 hetes fejlesztési időt. Őszintén szólva nem is akarunk. Minden oldalt egyedileg készítünk, nem csak leporolunk egy korábbi sablont. Jó munkát és profi weboldalt akarunk adni neked. Olyat, ami jobb, mint a konkurensedé, megszólítja a célközönséged és felpörgeti a bizniszed. 

A weboldalad céged és ügyfélszerzésed része, így is kezeljünk

  • alaposan lekutatjuk a piacot
  • felmérjük a konkurenseket
  • teljes látogatói és vásárlói útvonalat tervezünk
  • üzleti és marketing alapon gondolkozunk
  • a design-t és a szövegeket a célokhoz igazítjuk

Könnyebb lesz, mint gondolnád

Sok elfoglalt cégvezetővel dolgoztunk már együtt. Tudjuk, hogy számodra is az időd és energiád olyan kincs, amiből nincs túl sok. Épp ezért csak ott és csak annyit kérünk belőle, amire a projekt sikeréhez szükség van. Nagy önállósággal, proaktívan dolgozunk, neked legtöbbször csak okézni kell, mi minden mást intézünk. 

A legjobb arcát mutatjuk a cégednek

A weboldal lelke a szöveg. A szép design meggyőzi a látogatót, hogy maradjon, de a tartalom lesz, ami végül meggyőzi.

Ehhez meg kell őt szólítani. Ismerni kell, hogy mit keres, mire vágyik, mik a kifogásai.  

Nálunk a szövegírás és a fenti válaszok megtalálása  a weboldal készítés része. Milliós kampányok készítése alatt szerzett tapasztalattal írjuk a szövegeket az oldaladra, amik erőlködés és tukmálós frázisok nélkül segítenek elnyerni látogatód szívét. 

A weboldal készítés csomag, amire szükséged van

Ahogy mondtuk, arra törekszünk, hogy neked ez a legsimább, legegyszerűb együttműködésed legyen valaha. Egy webes projekt sok darabkából áll, de nálunk mindegyiket egy helyen megkapod. 

Alap csomagunk

BónuszokEzek teszik kényelmessé, megérőssé, megbízhatóvá új weboldalad elkészítését

Az, hogy mindent egy helyen megkapsz, nem üres marketing duma. Nézd mi minden jár még a közös munkához:

Ajándék karbantartás

Az oldalad átadása után 3 hónapig veled maradunk figyeljük az oldal működését és frissítjük, ha szükséges. Ha úgy döntesz ezt természetesen utána is vállaljuk.

Profi technikai háttér

Gyors és biztonságos oldal alapja a minőségi tárhely. Nálunk ezzel sem kell törődnöd prémium tárhelyet és minden hozzá tartozó szolgáltatást biztosítunk.

Ingyen domain 2 évre

Hogy elérjék a látogatóid az oldalad kell egy webcím, a domained. Ezzel sem kell neked bajlódnod. Lefoglaljuk neked, sőt 2 évre ingyen adjuk a domained.

Ajándék eszközök

Az oldalad építéséhez csak a legjobb plugineket (eszközöket) használjuk. Ennek ára gyakran több 100.000 Ft is lehet évente. Mi ezeket ingyen biztosítjuk neked örökre. 

Részletes útmutatók

A projekt átadásával hozzáférést biztosítunk a videós útmtuatóinkhoz, amivel könnyen tudod majd használni az oldalad.

Mérhető sikerek

Hogy tudd oldalad jól működik, tudnod kell mérni. Ehhez a projekt végén bekötünk minden szükséges analitikai eszközt: Google Analytics, Google SearchConsole, Facebook Pixel, Hotjar

GARANCIAKettős biztosíték, hogy jól jársz

Határidő garancia díjelengedéssel

Biztos hallottál már (vagy át is élted) a rémtörténeteket évekig húzódó weboldal építésekről, eltűnő kivitelezőkről. Nálunk minden mindig időben elkészül. Ebben annyira biztosak vagyunk, hogy ha nem kapod meg határidőre a megbeszélt anyagot, minden nap csúszásért 10.000 Ft-ot engedünk a végösszegből.

100%-os
pénzvisszafizetési garancia

Ha a közös munka bármely pontján azt érzed, hogy nem vagy megfelelő kezekben és nem tetszik, amit kapsz, a teljes előleg összegét visszafizetjük neked. Így teljesen kockázat nélkül vághatsz bele a közös munkába.  

REFERNCIÁKEzeken dolgoztunk mostanában

Nézz szét legutóbbi projektjeink között. Ha tetszik, amit látsz, biztos lehetsz, hogy eredményes lesz a közös munka.

(ha valamelyiket bővebben is megnéznéd, csak kattitns a képére)

VISSZAJELZÉSEKEzt mondják rólunk az ügyfeleink

Ezt mondják rólunk az ügyfeleink

Gergővel a közös munkánk a kezdetektől zökkenőmentes, nagyon örülök, hogy rátaláltunk. Egy induló vállalkozás weboldalának elkészítésére kértük fel, tökéletesen értette, hogy mit szeretnénk üzenni a cégről és a szolgáltatásról, az általa tervezett arculatot szinte módosítás nélkül el tudtuk fogadni. Azóta is rugalmas az igényeinkkel szemben, 24 órán belül minden módosítási kérésünket teljesíti, de azt is őszintén megmondja, amit másként csinálna, mint mi, ezért is nagyon hálásak vagyunk neki.

Kasza Gabriell
Hello-Chef 

Lelkiismeretes, pontos és rendkívül segítőkész. Szakmailag mindent tud amire szükség lehet egy weboldal elkészítésénél.

Herbst Ádám
ProDogs kutyasuli

Nagyon gyors és gördülékeny volt a közös munka, Gergő azonnal értette mit szeretnék, az eredmény pedig még szebb lett, mint vártam, nagyon elégedett vagyok

Gökler Kriszti
Digitális tartalomgyártó

A weboldal tekintetében annak ellenére, hogy egy speciális szegmensről van szó gyorsan ráéreztek a nyelvezetre és ütős szövegeket írtak. A teljes webfejlesztés folyamata lelkiismeretesen folyt, soha nem éreztük, hogy csak le szeretnék tudni a projektet, végig sajátjukként kezelték és rengeteg jó ötlettel álltak elő. Korábban készített már több cég is weboldalt nekünk más projektekhez, de azt már biztosan tudjuk, hogy a következőt ki fogja készíteni.

Kecskés Ádám
AgrotechDrone 

Nagyon örülök, hogy Gergővel együtt dolgozhattam életem első webáruházán. Azonnal egy hullámhosszon voltunk és azt kaptam amit megálmodtam! Félszavakból tudta, hogy mire gondolok és mi az amit szeretnék. A webshopon olyan lett amilyet szerettem volna és azóta is folyamatosan együtt dolgozunk, Gergő mindenben és gyorsan segít.Köszönöm Neki!

Cservecsik Anita
MyGardrób

Minden szempontból elégedettek vagyunk! Az első beszélgetéstől kezdve mind az esztétikum, mind a technikai kivitelezés tökéletes, amit vendégeink is visszaigazolnak. Az együttműködés azóta is folyamatos!

Hunyady Emese
Diófaház Terápiás Központ

Ki készíti a weboldalad

Fehér Gergő - webdesigner, online marketing szakértő

Minden projektet izgatottan várok az új kihívások miatt. A célom mindenhol ugyanaz: az adott terültet kiemelkedő weboldalát elkészíteni. Ahogy a kutatás során felmérem a versenytársakat, mindig kirajzolódik, mik a legjobb megoldások és hogy mi az, amiben tudok ügyfelemnek még jobbat adni. 

Szeretek a weboldalakra a marketing gépezet részeként tekinteni. Épp ezért Minden esetben marketinges szemmel, értékesítés orientáltan építem az oldalakat.  

FOLYAMATÍgy készül nálunk egy weboldal

1. Kapcsolatfelvétel

Töltsd ki az alábbi űrlapot, majd foglalj egy időpontot egy ingyenes konzultációra, ahol meg tudjuk beszélni mire van szükséged.

2. Ajánlat és szerződéskötés

A megbeszéltek alapján elkészítjük a részletes árajánlatod, ami ha szimpatikus, leszerződünk a projektre. A kivitelezés 50%-os előleg befizetése után kezdődik.

3. Kutatás és Kick-off meeting

Fejest ugrunk céged részleteibe és a piacodba. Felkutatjuk a hazai és nemzetközi megoldásokat, és összeállítjuk az első terveket. Ezeket egy kick-off meetingen megbeszéljük, és kijelöljük az irányt és a határidőket.

4. Építkezés

Folyamatos meetingek és kapcsolattartás mellett készül el weboldalad szövegezése és dizájnja, melyet mindig a visszajelzéseid alapján alakítunk tökéletesre.

5. Átadás, projekt lezárása

Ahogy fentebb írtuk átadjuk az oldalad "kulcsait" és részletesen megmutatjuk a működését, megválaszoljuk a kérdéseid. Ezután egy hónapig még mellett állunk, hogy minden sínre kerüljön.

6. Folyamatos támogatás és karbantartás

Ha nem szeretnél magad bíbelődni az oldallal, havidíjas karbantartási szlgáltatásunkkal mindig rendelkezésre állunk, frissen és épen tartjuk az oldalad.

A weboldal készítés gyakori kérdései

Valamire nem kaptál választ? Itt megtalálsz minden gyakran felmerülő kérdést.

KAPCSOLATBeszéljünk az új weboldaladról

WEB weboldal készítés

Hívj minket

+3630/729-4220

Írj nekünk

gergo@empiredesign.hu

Kövess minket

Grafikust keresel?Akkor ezt az ajánlatot nem szabad kihagynod!

Itthon egyedülálló korlátlan grafikus szolgáltatásunkat májusban FÉL ÁRON tesztelheted, pénzvisszafizetési garnaciával!