Webshop- MyGardrób

UX/UI design, szövegírás, webshop
A MyGardrób több száz tagot számláló Facebook csoporttal és fizikai butikkal a háta mögött döntött úgy, hogy szeretne az online térben, renszerezetten és automatikusan kezelve értékesíteni. Így a feladatunk egy könnyen használható, felhasználóbarát és jól konvertáló webshop készítése volt.

Célkitűzés

Célul azt tűztük ki, hogy a webshop megjelenésével és átláthatóságával kitűnjön a konkurenciától. Illetve mivel tudtuk, hogy a webshopra online kampányok lesznek futtatva, így olyan kategória oldalakat és termékoldalakat készítettünk, amik alkalmasak ilyen céloldalként funkcionálni. Továbbá céljaink között szerepelt az admin felület betanítása a MyGardrób csapatának, hogy a termékek feltöltése könnyen és egyszerűen menjen.

Megvalósítás

Az oldal tervezésénél a nőies, ugyankkor letisztult és elegáns megjelenést tartottuk a szemünk előtt. A termékek közötti navigáláshoz átlátható menüstruktúrát, egyszerűen használható szűrőket és szöveges keresési mezőt is beállítottunk. A nagy képek lehetővé teszik az egész oldalon, hogy a ruhákat jól bemutassa az oldal.
A webshop alapját a WordPress + Woocommerce kombináció adja. A filterezést és a keresési lehetőséget a JetFilter plugin bizosítja. Természetesen, hogy a legkevesebb kézi adminisztrációval járjon a webshop műkdötetése, beállítottuk az automatikus számlázást Számlázz.hu rendszerén keresztül és a csomagok cimkenyomtatása is egyetlen kattintással intézthető. A bankkártyás fizetésről a Barion rendszere gondoskodik. A könnyű készletkezelésre és a butikban történő eladások kezelésére szinten specifikus plugint használtunk.

Ügyfél visszajelzése

Nagyon örülök, hogy Gergővel együtt dolgozhattam életem első webáruházán. Azonnal egy hullámhosszon voltunk és azt kaptam amit megálmodtam! Félszavakból tudta, hogy mire gondolok és mi az amit szeretnék. A webshopon olyan lett amilyet szerettem volna és azóta is folyamatosan együtt dolgozunk, Gergő mindenben és gyorsan segít.Köszönöm Neki!

Anita- a MyGardrób tulajdonosa

KAPCSOLATNeked is készítsünk valami hasonlót?

Főoldal form

Hívj minket

+3630/729-4220

Írj nekünk

gergo@empiredesign.hu

Kövess minket

VÁRJ MÉG!Töltsd le a 78 Pontos Weboldal Optimalizálási Checklistet INGYEN!

Megmutatjuk, hogyan teheted weboldaladat gyorsabbá, felhasználóbarátabbá és profitábilisabbá – lépésről lépésre.