Logó és Weboldal – Tó Étterem és Élményközpont

logó, szövegírás, UX/UI design
Felcsút legújabb éttermének készítettük el a logóját és a weboldalát. A Tó Étterem és Élményközpont egésznapos programot kínál pároknak és családoknak. Így a feladatunk az volt, hogy ezt a családias, baráti hangulatot adjuk át a logóval és a weboldallal is. Miközben a honlapon hatékonyan informáljuk az érdeklőket magyar és angol nyelven is.

Célkitűzés

Azt tűztük ki célul, hogy megmutassuk a helyszín sokszínűségét és a munkák megjelenése a kalandot sugallja. Ugyanakkor nem szabadott túlságosan gyermeteg megoldásokat választani, hiszen az étteremben igazi különlegességeket is felszolgálnak, így a kulináris élvezetkre vágyókat sem szabadott elijesztenünk.

Megvalósítás

Az arculati színek kiválasztásánál olyan megoldást kerestünk, ami egyszerre tud működni a letisztult étteremben és a élményparkban egyaránt. Ezért esett a választás a bézs és barnás árnyalatokra. A logónál pedig szerettük volna, ha egyben megjelenik a helyszín sok lehetősége, viszont ügyeltünk rá, hogy kellően egyszerű maradjon, hogy több helyen és méretben is helyt álljon.
A weboldal esetén a fő cél egyértelműen a hatékony informálás volt. Így a WordPress és Elementor Pro alapokon épült oldal struktúrájánál amellett döntöttünk, hogy minden helyszín egy aloldalt kap, ahol minden releváns infomációt átadunk. A stílusnál az arculati elemeknél használt betűtípusok és színek jelentek meg. Az oldalt sok képpel töltöttük fel, ami átadja a helyszín hangulatát.

Mivel a helszín nemzetközi vendégek fogadására is készül, így angol nyelvre is lefordítottuk a teljes tartalmat és a Polylang segítségével tettük kétnyelvűvé az oldalt.

KAPCSOLATNeked is készítsünk valami hasonlót?

Főoldal form

Hívj minket

+3630/729-4220

Írj nekünk

gergo@empiredesign.hu

Kövess minket

VÁRJ MÉG!Töltsd le a 78 Pontos Weboldal Optimalizálási Checklistet INGYEN!

Megmutatjuk, hogyan teheted weboldaladat gyorsabbá, felhasználóbarátabbá és profitábilisabbá – lépésről lépésre.