Időpontfoglaló rendszer- Studio 108.91

UX/UI design, időpontfoglaló rendszer
A Studio108.91 Szentendre legújabb Co-Working irodája, mely kényelmes megoldást kíván nyújtani a helyi vállalkozóknak. A feladatunk az értékesítést segítő landing oldal felépítése és a háttérben működő tagsági és időpontfoglaló rendszer kialakítása volt.

Célkitűzés

A célunk az volt, hogy a landing oldal struktúrájú főoldalon minden fontos infót átadjunk és kedvet csináljunk a co-working használatára. A projekt másik felében pedig egy olyan többlépcsős regisztrációs és foglaló rendszert kellett építenünk, ami a lehető legkevesebb emberi beavatkozással, automatikusan végzi az új tagok regisztrációját, valamint az időpontok kezelését.

Megvalósítás

Sok információt (árak, felszereltség, feltételek, lokáció stb.) kellett átadnunk, így a design-ban egy lényegretörő, átlátható, könnyen kezelhető stíulust választottunk. Ez jól összhangban van a megcélozni kívánt célközönséggel is. A színek és betűtípusok kiválasztásánál megtartottuk a helyszín arculati elemeit, ezzel jó összhangot teremtve és erősítve a brand megjegyezhetőségét.
A foglalási rendszer alapját a WordPress + Woocommerce motor adja. Mivel sok funkciót és folyamatot kellett összehangolnunk, ezért törekedtünk rá, hogy a lehető legkevesebb bővítménnyel tudjuk megoldani. Ezzel elkerülve a kompatibilitási és sebesség problémákat. Ezért esett a választás a Woocommerce alapra, hiszen a hozzá tartozó prémium kiegészítők nagyszerűen működnek együtt. Így tudtuk megoldani a több lépcsőből álló regisztrációt, az automatikusan, vagy kézileg megújított tagsági rendszert, Barionos bankkártyás fizetést és hónapra, vagy órára bontott foglalási rendszert is.

További képek a projektről

KAPCSOLATNeked is készítsünk valami hasonlót?

Főoldal form

Hívj minket

+3630/729-4220

Írj nekünk

gergo@empiredesign.hu

Kövess minket

VÁRJ MÉG!Töltsd le a 78 Pontos Weboldal Optimalizálási Checklistet INGYEN!

Megmutatjuk, hogyan teheted weboldaladat gyorsabbá, felhasználóbarátabbá és profitábilisabbá – lépésről lépésre.