Bejelentkezési rendszer- Hello Chef

UX/UI design, szövegírás, bejelentkezési rendszer, webshop
A Hello Chef Veszprém első élményfőzést kínáló konyhája. A szuperül felszerelt konyhában a világ különféle ízeivel ismerkedhetünk meg. A teljesen újonnan induló vállalkozásnak szüksége volt egy weboldalra, ami azon túl, hogy bemutatja a szolgáltatásukat, közvetlen foglalási lehetőséget is biztosít.

Célkitűzés

Az oldal célja kettős volt, amit mind a szövegezésben, mind a UX/UI tervezésnél szem előtt kellett tartanunk. Egy felelől kellő információnak és értékesítési szövegnek kellett felkerülnie, hogy az új látogatókat meggyőzze arról, hogy érdemes kipróbálni az élmény főzést. Ugyanakkor fontos volt, hogy a visszatérő vásárlóknak, akik már célirányosan érkeznek az oldalra, a legrövidebb úton elérhető legyen a foglalási lehetőség.

Megvalósítás

Az oldal alapját WordPress és a Hello sablon adta. A Figmában megtervezett dizájnt Elementorral készítettük el. Mivel az oldal legfontosabb része a könnyű foglalási lehetőség volt, bankkártyás fizetéssel, automatikus üzenetküldéssel és számlázással, így a pérmium WP Amelia rendszerét választottuk hozzá. Ez felhasználóbarát felületet biztosít, lista és naptár nézetben is láthatjuk a szabad időpontokat.
A fizetésért és a számlázásért a háttérben Woocommerce webshop rendszere felel, amit összekötöttünk a Barion kártyás fizetésével és a Számlázz.hu számlázójával. Sőt a rendszer személyre szabott egyedi Vouchereket is képes kiküldeni, ha valaki ajándékba szeretné adni. A foglaláson túli egyszerű kapcsolatfelvétel érdekében minden oldalon kényelmesen használható Fluent Form Pro űrlapokat helyeztünk el, amiről automatikus értesítést kapnak az adminok és az üzenet beküldője is.

Ügyfél visszajelzése

Gergővel a közös munkánk a kezdetektől zökkenőmentes, nagyon örülök, hogy rátaláltunk. Egy induló vállalkozás weboldalának elkészítésére kértük fel, tökéletesen értette, hogy mit szeretnénk üzenni a cégről és a szolgáltatásról, az általa tervezett arculatot szinte módosítás nélkül el tudtuk fogadni. Azóta is rugalmas az igényeinkkel szemben, 24 órán belül minden módosítási kérésünket teljesíti, de azt is őszintén megmondja, amit másként csinálna, mint mi, ezért is nagyon hálásak vagyunk neki.

Gabi- a Hello Chef társalapítója

További képek a projektről

KAPCSOLATNeked is készítsünk valami hasonlót?

Főoldal form

Hívj minket

+3630/729-4220

Írj nekünk

gergo@empiredesign.hu

Kövess minket

VÁRJ MÉG!Töltsd le a 78 Pontos Weboldal Optimalizálási Checklistet INGYEN!

Megmutatjuk, hogyan teheted weboldaladat gyorsabbá, felhasználóbarátabbá és profitábilisabbá – lépésről lépésre.