Arculat, kiadvány, print anyagok- Esztergomi Fotográfiai Biennálé

logó, arculat, kiadvány, print anyagok
A projekt a nemzetközileg rangos fotóművész eseményre a XXII. Esztergomi Biennálé MANU-TÍPIA című kiállítására készült. Ebben évben az alkotások archaikus és kézműves technikával készültek, melyet szakmai zsűri értékelt.

Célkitűzés

Az új dizájn megalkotásánál fontos volt, hogy a letisztultsággal és eleganciával megőrizzük a nagymúltú rendezvény előkelőségét. Ugyanakkor a rendezők újításokkal szerettek volna friss lendületet hozni a kiállításba.

Megvalósítás

A merész színválasztás különlegessé és fiatalosság tette a teljes megjelenést. Az új logó megalkotásánál szerettük volna ötvözni Esztergom egy szimbólumát a fotográfiával. Ugyanakkor cél volt, hogy a logó eltérjen a többi, Esztergomhoz kapcsolódó emblémától. Így esett a választás a város híres tempomának rózsaablakára, melybe bele tudtuk csempészni a fényképezőgépek blendéjét.
A megalkotott arculati elemek a kiállítás minden pontján megjelentek. A rendezvényhez készült plakát, roll-up, oklevél, meghívó és kis címtáblák is. Valamint a beküldött pályaművekből készült egy közel 100 oldalas, kétnyelvű kiadvány is, melynek szerkesztése és nyomdai előkészítése a mi feladatunk volt.

Ügyfél visszajelzése

2022-es rendezvényünk kapcsán, a teljes arculatunkat megújítottuk, Angi fiatalos látásmódja és ötletei nagyon „betaláltak” és új karaktert adtak a Biennálé rendezvényének. Az új logót külön kiemelném, ahogyan a sok és bonyolult ötletünkből, egy egyszerű, letisztult és mindenki által kedvelt végeredmény született.

Gál András Művészeti vezető, Esztergomi Fotográfiai Bennálié

További képek a projektről

KAPCSOLATNeked is készítsünk valami hasonlót?

Főoldal form

Hívj minket

+3630/729-4220

Írj nekünk

gergo@empiredesign.hu

Kövess minket

VÁRJ MÉG!Töltsd le a 78 Pontos Weboldal Optimalizálási Checklistet INGYEN!

Megmutatjuk, hogyan teheted weboldaladat gyorsabbá, felhasználóbarátabbá és profitábilisabbá – lépésről lépésre.