Arculat és weboldal – AgrotechDrone

szövegírás, UX/UI design, logó, arculattervezés, print anyagok
Az AgrotechDrone egy újonnan iduló mezőgazdasági drónok forgalmazásával és hozzá kapcsolódó szolgáltatásokkal foglalkoznak. Mivel új márkaként akarnak betörni a piacra, hozzánk teljes arculatuk és weboldaluk megtervezésével fordultak. Majd rendezvényük nyomtatott anyagainek és egyenpólóik megtervezésével is minket biztak meg.

Célkitűzés

A célunk az volt, hogy mind látványvilágban, mind tartalomban ötvözzük a drón technológia modernitását és a mezőgazdaság hagyományos jellegét. A célközönség a gazdák és a drónonos mezőgazdaság iránt nyitott vállalkozók. Így mindenképpen egy letisztult, könnyen átlátható és közérthető megjelenésre és felépítésre törekedtünk, miközben jól megkülönböztethetővé tesszük a márkát.

Megvalósítás

Az arculati színek és betűtípusok kiválasztásánál pontosan ezt a kettősséget igyekesztünk megjeleníteni. Ezért esett a választás a kék (mint a technológia jelképe) és a zöld (mint a természet és mezőgazdaság színe) színekre. A betűtípusoknál pedig a címsorokra egy futurisztikusabb fontot (Alternox) használtunk, míg a leírásokhoz egy könnyebben olvasható, stílusban mégis passzoló tipót válaszottunk (Oxygen).

A logónál a közhelyes drón megjelnítése helyett válami mást szerettünk volna, így kombináltuk össze a levelet és a távirányító antennáját.
A weboldalnál is a kialakított arculat elemei, színei és betűtípusai köszönnek vissza. Az oldal WordPress és Elemtor Pro alapokra épült. A célja, hogy átláthatóan és meggyőzően mutassa be az AgrotechDrone által forgalmazott drónokat és a cég saját szolgáltatásait. Ehhez egy átlátható, egyszerű menüstruktúrát válaszottunk.

Az oldal fő konverziós célja az érdeklődszerzés, így a lehető legkönnyebbé tettük ennek végrehajtását. A menüsávban és a láblécben is szerepel a telefonszám és e-mail cím, valamint minden oldal alján FluentForm Pro űrlapok várják a kitöltőket. Az oldal elhagyása előtt pedig még egy visszahívás kérő popup is felugrik, javítva a konverziós arányt.

Ügyfél visszajelzése

Az Empire Design csapata teljes arculatot és weboldalt készített nekünk. A weboldal tekintetében annak ellenére, hogy egy speciális szegmensről van szó gyorsan ráéreztek a nyelvezetre és ütős szövegeket írtak. Az arculat 2-3 iteráció után egy az egyben olyan lett, mint amit elképzeltünk és ez ízlésesen megjelent a weboldalon is. A teljes webfejlesztés folyamata lelkiismeretesen folyt, soha nem éreztük, hogy csak le szeretnék tudni a projektet, végig sajátjukként kezelték és rengeteg jó ötlettel álltak elő.

Menet közben hirtelen jött egy lehetőség, hogy egy rendezvényen kiállítsunk, ehhez szükséges print anyagokat (névjegykártya, szórólap, roll-up, póló stb.) pár napon belül gyorsan megtervezték, hogy még időben a nyomdában el is tudjanak készülni. A szűl határidő ellenére is profi munka lett egytől-egyig.

Korábban készített már több cég is weboldalt nekünk más projektekhez, de azt már biztosan tudjuk, hogy a következőt ki fogja készíteni.

További képek a projektről

KAPCSOLATNeked is készítsünk valami hasonlót?

Főoldal form

Hívj minket

+3630/729-4220

Írj nekünk

gergo@empiredesign.hu

Kövess minket

VÁRJ MÉG!Töltsd le a 78 Pontos Weboldal Optimalizálási Checklistet INGYEN!

Megmutatjuk, hogyan teheted weboldaladat gyorsabbá, felhasználóbarátabbá és profitábilisabbá – lépésről lépésre.