Hamarosan áremelés

Kérj ajánlatot még a 2023-as árainkon.

nap
óra
perc
másodperc

Legyen olyan logód,amiből státusszimbólum lesz

Cégedre szabott, egyedi logótervezés, bevált módszer alapján.

Elkészítjük a logót, ami cégedhez illik. Amit büszkén teszel majd ki irodád falára, a céges pólókra, kocsikra és minden lehetséges helyre. Egy olyan emblémát készítünk cégednek, ami ott marad a fejekben, amihez kapcsolódni lehet és ezáltal javítja céged első benyomását.

Legyen olyan logód,amiből státusszimbólum lesz

Cégedre szabott, egyedi logótervezés, bevált módszer alapján.

Elkészítjük a logót, ami cégedhez illik. Amit büszkén teszel majd ki irodád falára, a céges pólókra, kocsikra és minden lehetséges helyre. Egy olyan emblémát készítünk cégednek, ami ott marad a fejekben, amihez kapcsolódni lehet és ezáltal javítja céged első benyomását.

Milyen első benyomást akarsz kelteni?

Egy elavult, ósdi logó, elavult, ósdi céget feltételez. Egy olyan céget, ami nem elég alapos, hogy egy ilyen fontos elemével a céges arculatnak ne foglalkozzon. Hiszen a logó (jó esetben) ott van mindenhol és első benyomást kelt. Hogy milyen első benyomást akarsz kelteni, az a te döntésed.

A logó, amihez ragaszkodnak
az ügyfeleid és büszkék rá a munkatársaid

Minden amin logód, vagy céged neve szerepel, egy lehetőség. Lehetőség, hogy céged a legjobbak közé pozícionáld. Ha minden ilyen eszköz, az utolsó posztig igényes és egyedi, cégedet is ezekkel a tulajdonságokkal azonosítják majd. 

Cégedre szabott

Kompromisszumok nélkül, az összes elemét a céges szemléletedhez, értékeitekhez tudjuk szabni

Jól használható

Az apró webes ikontól a social median át az óriásplakátokig, minden méretben és formában jól fog kinézni az új logód.

Időtálló

Miután új logód felkerül céged minden elemére, nem cserélheted havonta. A jó hír, hogy a legjobb logók kiállják az idő próbáját.

Gördülékeny, sima tervezési élmény, kiváló végeredmény

Meghallgatjuk mire vágysz és felmérjük a piacodat is. Érthetően, kedvesen és folyamatosan kommunikálunk veled a projekt során. Így csúszás és komplikációk nélkül tudunk olyan logót tervezni, amit szívesen “teszel ki az ablakba”.

A logótervezés velünk jobb lesz, mert

  • Kreatív, egyedi megoldásokat használunk
  • Pontosan tartjuk a határidőket
  • Átláthatók és tervezhetők a költségek

Nem egy újabb tucat logó, amit egy generátor köpött ki

Csábító lehet az ígéret, hogy pár kattintással, 5 perc alatt kapsz egy logót. Sajnos a realitás az, hogy ez pont olyan minőségű lesz, amit ennyi munkával el lehet érni. Lesz ugyan egy logód, de hogy fog a márkádhoz illeni? Hogy fog kiemelni a piacodról? Hogy lesz megjegyezhető? Mi több időt és infót kérünk tőled, de garantáljuk, hogy az eredmény is jobb lesz.

Te leszel a következő elégedett ügyfelünk, ha

olyan igényes céget vezetsz, ahol figyeltek a részletekre és azt szeretnétek, hogy ez kifelé is jól látszódjon. Ha Te is fontosnak tartod ezt a feladatot és szívügyednek tekinted, hogy céged valóban profi hatást keltsen, ugyanakkor bízol a kreatív szakembereinkben és hagyod, hogy a legjobbat adhassák neked, akkor a legjobb helyen jársz. 

Komplett logócsomagot kapsz

A cél, hogy azonnal, bárhol használhasd új logód, miután elkészült. Így egy egyszerű kép helyett minden formátumban átadjuk a logót, a felhőben megosztva:

  • vektoros és png formátumú logók
  • fekete, fehér és egy választott színben
  • felhasznált betűtípusok
  • látványtervek

100%-os garancia az elkészült munkákra

Velünk kockázat nélkül dolgozhatsz. Minden munkánkra teljes pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Mindent meg fogunk tenni, hogy megfeleljünk az elvárásaidnak, de ha mégsem vagy elégedett a munkánkkal, akkor a teljes munkadíjat visszafizetjük.

REFERNCIÁKEzeken dolgoztunk mostanában

Nézz szét legutóbbi projektjeink között. Ha tetszik, amit látsz, biztos lehetsz, hogy eredményes lesz a közös munka.

VISSZAJELZÉSEKEzt mondják rólunk az ügyfeleink

Könnyen felvettük a kapcsolatot, minden zökkenőmentesen ment, gyorsan válaszolt és hamar elkészült az első vázlatokkal. Nagyon kellemes meglepetésemre már a vázlat felűlmúlta az elképzeléseimet és sokkal jobb volt a design, mint amit én fejben elképzeltem. Teljes mértékben elégedett vagyok a közös munkát illetően.

Loboncz Dávid
Debrecen Alien podcast

2022-es rendezvényünk kapcsán, a teljes arculatunkat megújítottuk, Angi fiatalos látásmódja és ötletei nagyon „betaláltak” és új karaktert adtak a Biennálé rendezvényének. Az új logót külön kiemelném, ahogyan a sok és bonyolult ötletünkből, egy egyszerű, letisztult és mindenki által kedvelt végeredmény született.

Gál András
Művészeti vezető, Esztergomi Fotográfiai Bennálié

Minden szempontból elégedettek vagyunk! Az első beszélgetéstől kezdve mind az esztétikum, mind a technikai kivitelezés tökéletes, amit vendégeink is visszaigazolnak. Az együttműködés azóta is folyamatos!

Hunyady Emese
Diófaház Terápiás Központ

Pályaorientációs tanácsadást segítő eszköz kidolgozásán dolgoztunk együtt. A Munkaérték-kártyák vizuális megjelenítésést Angéla kiválóan oldotta meg: színes, vidám, fiatalos lett a dizájn. Folyamatosan „vette” az adást, és elképzeléseimet könnyen érthetően, ötletesen jelenítette meg.

Deákné Császár Gabriella
Pályaorientációs tanácsadó

Angival a közös munka nagyon gördülékenyen ment. Rugalmas és segítőkész hozzáállásával a logó tervünket rövid idő alatt sikerült tökéletesíteni és megalkotni.

Bíró Ildikó
Beryl Dog Collar

Angival a közös munka gördülékeny és precíz volt. Szakmailag kiemelkedő, nagyon örülök, hogy együtt dolgozhattunk. Meghallgatta mi az elképzelés a logóval kapcsolatban és új ötleteket is kaptunk. A végleges logó egyedi és stílusos. Köszönöm.

Romvári Krisztina
New Beginnings Kft.

Angival nagyon zökkenőmentesen ment a közös munka, már az első három terv közül is alig tudtam választani. Gyorsan reagált a visszajelzéseimre, így tényleg pár nap alatt meg is lett a végleges logó. Köszönöm!

Oláh Viktória
lakassturdio.hu

Ki készíti a logódat

Gál Angi - tervezőgrafikus

Az évek során sok-sok projekten dolgoztam az induló egyéni vállalkozástól, a milliárdos cégekig. De nem tudom megunni, ahogy az első pár, (néha fura) ötletből kialakul a végső design. Hiszem, hogy a grafikai tervezés több, mint pár szép rajz és szín.

Azon dolgozom, hogy a cégek lássák, mekkora értéket ad egy jól megtervezett, gondosan felépített arculat.

FOLYAMATÍgy megy majd a közös munka

1. Kapcsolatfelvétel

Töltsd ki az alábbi űrlapot, majd foglalj egy időpontot egy ingyenes konzultációra, ahol meg tudjuk beszélni mire van szükséged.

2. Ajánlat és szerződéskötés

A megbeszéltek alapján elkészítjük a részletes árajánlatod, ami ha szimpatikus, leszerződünk a projektre.

3. Kreatív koncepciók kialakítása

Kutatunk, ötletelünk, tervezünk. Majd leteszünk az asztalodra 3 kreatív logókoncepciót. Igazából 3 kész logó, amiből kiválaszthatod, hogy melyik tetszik a legjobban. Ezzel fogunk továbbmenni.

4. Finomhangolás, véglegesítés

A válaszott irányt, ha szükséges, visszajelzéseid alapján akár 3 további körön keresztül tökéletesre csiszoljuk. Így kapjuk meg a végeredményt.

5. Átadás, projekt lezárása

Minden létező formátumban átadjuk elkészült logódat, a felhasznált színeket és betűtípusokat, hogy azonnal használatba vehesd új logód. És átbeszéljük miben tudnánk még segíteni.

A logó egy jó kezdet. De nem minden

Nagyon jó irány, ha szeretnél egy profi logót. Viszont fontos az őszinteség, így azt is látnod kell, hogy ez a nagy arculati puzzle első lépcsőfoka. De ez ne szegje kedved, jó helyen jársz nálunk, mert az első közös projekt után közösen haladhatunk a kirakós többi darabjával, teljesen a cégedre szabva.

KAPCSOLATBeszéljünk az új logódról

GRAF logótervezés

Hívj minket

+3630/729-4220

Írj nekünk

gergo@empiredesign.hu

Kövess minket