Logótervezés

Cégedre szabott, egyedi logótervezésbevált módszer alapján

Elkészítjük a logót, ami cégedhez illik. Amit büszkén teszel majd ki irodád falára, a céges pólókra, kocsikra és minden lehetséges helyre. Egy olyan jelképet készítünk cégednek, ami ott marad a fejekben, amihez kapcsolódni lehet és amire fel lehet építeni egy piacvezető brandet. 

Logótervezés

Cégedre szabott, egyedi logótervezésbevált módszer alapján

Elkészítjük a logót, ami cégedhez illik. Amit büszkén teszel majd ki irodád falára, a céges pólókra, kocsikra és minden lehetséges helyre. Egy olyan jelképet készítünk cégednek, ami ott marad a fejekben, amihez kapcsolódni lehet és amire fel lehet építeni egy piacvezető brandet. 

Az erős brand egy jó logóval kezdődik

Minden amin logód, vagy céged neve szerepel, egy lehetőség. Lehetőség, hogy céged a legjobbak közé pozícionáld. Az erős márkákhoz ragaszkodnak az emberek. Az erős márka pedig itt épül. 

Mitől lesz a Te logód a legjobb? 

Kiemel a tömegből

Ilyen nincs másnak. Egy logó, ami a céges értékeidet tükrözi, ami megfogja a célközönséged figyelmét és ami a márkád szimbólumává válik. Igen, egy logó ezekre mind képes. 

Megragad a fejekben

Egy okosan megtervezett logóban pont annyi csavar van, hogy az emberek 100 közül is felismerik és megmarad az emlékezetükben. Ez sokat segít a márkaépítésben. 

Hosszú távra szól

Miután új logód felkerül céged minden elemére, nem cserélheted havonta. A jó hír, hogy a legjobb logók kiállják az idő próbáját. Ehhez alaposan át kell gondolni, hogy mi szerepljen benne. 

Te hozod a céged, mi hozzuk a kreativitást

Neked csak annyit kell tenned, amit amúgy is szeretsz: mesélni nekünk a cégedről. A céljaitokról, üzenetekről, vásárlóitokról. Nem kell, hogy kreatív légy, vagy neked kitalálni a koncepcitó. Hogy ötletes megoldások és tökéltes eredmények szülessenek, bízd csak ránk. Folyamatosan kommunikálunk majd, részévé válsz a folyamatnak és együtt olyan logót és arculatot építünk, amit szívesen használsz majd mindenhol.

A logótervezés velünk jobb lesz, mert

  • Kreatív, egyedi megoldásokat használunk
  • A logóddal letesszük branded alapjait
  • Pontosan tartjuk a határidőket
  • Átláthatók és tervezhetők a költségeink

Ezeket a logókat mi csináltuk

Nem egy újabb tucat logó, amit egy generátor köpött ki

Csábító lehet az ígéret, hogy pár kattintással, 5 perc alatt kapsz egy logót. Sajnos a realitás az, hogy ez pont olyan minőségű lesz, amit ennyi munkával el lehet érni. Lesz ugyan egy logód, de hogy fog a márkádhoz illeni? Hogy fog kiemelni a piacodról? Hogy lesz megjegyezhető? Mi több időt és infót kérünk tőled, de garantáljuk, hogy az eredmény is jobb lesz.

Erre a logóra építhetünk valami nagyobbat is!

A logót a márka identitásának részeként kezeljük. Amikor velünk dolgozol, nem egy különálló logót kapsz. Mélyebbre ásunk, megtaláljuk céged esszenciáját és a stílust, amiben ezt a legjobban át lehet adni. Így már a logótervezést is a brand építés elemének tekintjük. 

Ha velünk a logód elkészítése mellett megalapozzuk a céges márkád. 

Sokkal többet kapsz, mint egy sima logótervezés

Úgy gondoljuk, hogy szuper logód a legjobban tudjon működni, többre van szükséged. A cél, hogy azonnal, bárhol használhasd új logód, és ebből kiindulva egy könnyen felismerhető, emlékezetes márkát tudj(unk) építeni. 

Természetesen megkapsz mindent, amit másoktól is, és annál sokkal többet. 

Alap csomagunk

BónuszokEzek teszik kényelmessé, megérőssé, megbízhatóvá a logótervezésünk

Az, hogy mindent egy helyen megkapsz, nem üres marketing duma. Nézd mi minden jár még a közös munkához:

Részletes piackutatás

Ahhoz hogy a legjobbat tudjuk csinálni a piacodon, tudnunk kell, hogy mit csinálnak mások. Ezt már az ajánlatodhoz elkészítjük neked.

Brand workshop

Mi nem egy 15 perces beszélgetésből készítünk pár sablon megoldást. Helyette kérdésekkel, érdekes feladatokkal, közösen ásunk a márkád mélyére.

Brand munkafüzet

A Brand workshopon elkészült anyag önmagában is értékes lesz. Kiindulást adhat üzleti tervhez és tisztább rálátást nyújt vállalkozásodra.

Korlátlan módosítás

Igen, jól olvastad. Addig nem állunk meg, amíg tökéltesen elégedett nem vagy a végeredménnyel. A legtöbb helyen 2-3 módosítás után felárat kérnek, mi a 100%-os elégedettségre hajtunk.

Használati útmutatók

Elkészül az új logód, még jó, hogy mindenhol meg szeretnéd mutatni. Segítünk, hogy mikor, hol melyik formátumot használd, hogy a legtöbbet tudd kihozni belőle.

Kedvezményes folytatás

Ha többre vágysz, a logótervezéssel lehetőséget adunk, hogy ezt bővítsük kis, vagy nagy arculatra minden szükséges design elemmel kiegészítve, kedvezményes áron.

GARANCIAKettős biztosíték, hogy jól jársz

Határidő garancia díjelengedéssel

Ez egy kreatív folyamat, de ez nem lehet kifogás a csúszásra. Nálunk mindig minden időben elkészül. Ebben annyira biztosak vagyunk, hogy ha nem kapod meg határidőre a megbeszélt anyagot, minden nap csúszásért 5%-ot engedünk a végösszegből.

100%-os
pénzvisszafizetési garancia

Ha a közös munka bármely pontján azt érzed, hogy nem vagy megfelelő kezekben és nem tetszik, amit kapsz, a teljes előleg összegét visszafizetjük neked. Így teljesen kockázat nélkül vághatsz bele a közös munkába.  

REFERENCIÁKEzeken dolgoztunk mostanában

Nézz szét legutóbbi projektjeink között. Ha tetszik, amit látsz, biztos lehetsz benne, hogy eredményes lesz a közös munka.

VISSZAJELZÉSEKEzt mondják rólunk az ügyfeleink

Könnyen felvettük a kapcsolatot, minden zökkenőmentesen ment, gyorsan válaszolt és hamar elkészült az első vázlatokkal. Nagyon kellemes meglepetésemre már a vázlat felűlmúlta az elképzeléseimet és sokkal jobb volt a design, mint amit én fejben elképzeltem. Teljes mértékben elégedett vagyok a közös munkát illetően.

Loboncz Dávid
Debrecen Alien podcast

2022-es rendezvényünk kapcsán, a teljes arculatunkat megújítottuk, Angi fiatalos látásmódja és ötletei nagyon „betaláltak” és új karaktert adtak a Biennálé rendezvényének. Az új logót külön kiemelném, ahogyan a sok és bonyolult ötletünkből, egy egyszerű, letisztult és mindenki által kedvelt végeredmény született.

Gál András
Művészeti vezető, Esztergomi Fotográfiai Bennálié

Minden szempontból elégedettek vagyunk! Az első beszélgetéstől kezdve mind az esztétikum, mind a technikai kivitelezés tökéletes, amit vendégeink is visszaigazolnak. Az együttműködés azóta is folyamatos!

Hunyady Emese
Diófaház Terápiás Központ

Pályaorientációs tanácsadást segítő eszköz kidolgozásán dolgoztunk együtt. A Munkaérték-kártyák vizuális megjelenítésést Angéla kiválóan oldotta meg: színes, vidám, fiatalos lett a dizájn. Folyamatosan „vette” az adást, és elképzeléseimet könnyen érthetően, ötletesen jelenítette meg.

Deákné Császár Gabriella
Pályaorientációs tanácsadó

Angival a közös munka nagyon gördülékenyen ment. Rugalmas és segítőkész hozzáállásával a logó tervünket rövid idő alatt sikerült tökéletesíteni és megalkotni.

Bíró Ildikó
Beryl Dog Collar

Angival a közös munka gördülékeny és precíz volt. Szakmailag kiemelkedő, nagyon örülök, hogy együtt dolgozhattunk. Meghallgatta mi az elképzelés a logóval kapcsolatban és új ötleteket is kaptunk. A végleges logó egyedi és stílusos. Köszönöm.

Romvári Krisztina
New Beginnings Kft.

Angival nagyon zökkenőmentesen ment a közös munka, már az első három terv közül is alig tudtam választani. Gyorsan reagált a visszajelzéseimre, így tényleg pár nap alatt meg is lett a végleges logó. Köszönöm!

Oláh Viktória
lakassturdio.hu

Ki készíti a logódat

Gál Angi - tervezőgrafikus

Az évek során sok-sok projekten dolgoztam az induló egyéni vállalkozástól, a milliárdos cégekig. De nem tudom megunni, ahogy az első pár, (néha fura) ötletből kialakul a végső design. Hiszem, hogy a grafikai tervezés több, mint pár szép rajz és szín.

Azon dolgozom, hogy a cégek lássák, mekkora értéket ad egy jól megtervezett, gondosan felépített arculat.

FOLYAMATÍgy megy majd a közös munka

1. Kapcsolatfelvétel

Ha kitöltöd az alábbi űrlapot, mi 1 munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot, hogy egyeztetni tudjunk egy meeting időpontot, ahol megbeszéljük, hogy miben tudunk segíteni

2. Piackutatás és árajánlat prezentáció

Mielőtt bármit kérnénk tőled, készítünk egy versenytárselemzést, hogy pontosan lássuk kikkel kell felvennünk a versenyt. Ezzel együtt pedig bemutatjuk részletesen a folyamatunkat és árajánlatunkat. Ebben három személyre szabott csomag közül választhatsz.

3. Brand workshop

Ez az ügyfeleink egyik kedvenc része. A mélyére ásunk a vállalkozásodnak. Egy közös workshopon kitöltjük a brand munkafüzetet, amivel te és mi is jobban megismerjük a vállalkozásodat.

4. Koncepciók bemutatása

Elkészítünk 3 kreatív irányt. Ebben 3 logó koncepció és 3 moodboard (színek, betűtípusok, hangulatok) kerül bemutatásra egy meeting keretén belül.

5. Tökéletesítés és további elemek elkészítése

Kiválasztjuk a tökéletes irányt és a visszajelzéseid alapján tökéletesre csiszoljuk. Majd, ha a csomagodban más is szerepl (névjegy, social media poszt stb.) akkor ezen az irányon, ezeket is kidolgozzuk.

6. Projekt átadása

Ha mindennel elkészültünk és mindennel elégedett vagy, átadjuk az anyagokat, minden formátumban és a hozzá tartozó útmutatásokkal.

A logótervezés gyakori kérdései

Valamire nem kaptál választ? Itt megtalálsz minden gyakran felmerülő kérdést.

Az a tapasztalatunk, hogy sokkal gördülékenyebb így a munka, akár gyorsabb is lehet, mint az átlag. Viszont tudnod kell, hogy ha arra vágysz, hogy a kapcsolatfelvételtől számítva 3 napon belül logó legyen az asztalodon, nem mi vagyunk az ideális partner. 

A kész logó a brand workshoppal, a koncepciókkal és a tökéletesítési körökkel kb. 2-3 hét, amíg a logód elkészül. Egy komplett arculat 4-5 hetes folyamat. 

Pénzvisszafizetés: 

A közös munkát előleg befizetésével kezdjük, viszont, ha a fejlesztés alatt bármikor úgy érzed, nem azt kapod, amit ígértünk, mi a teljes előleget visszafizetjük. Elégedett ügyfelekből és nem előlegekből szeretnénk megélni.

Határidő garancia: 

A projekt során lesznek mérföldkövek pl: logó koncepciók bemutatása május 3. Akkor mi ezt az anyagot május 3-án bemutatjuk neked. Ha csak május 4-én kapod meg, akkor a projekt átadásakor fizetendő második részletből 5%-ot elengedünk. Ha csak május 5-én küldjük, akkor már 10% az engedmény. 

Igen, sőt! Azt valljuk, hogy így tudjuk a legnagyobb értéket átadni. 

A kérdés összetettebb, mint gondolnád. Ahogy látod, mi ennél többet szereténk adni. Személyre szabottabban, komplexebben. Az árát az árajánlat prezentáción osztjuk meg veled, hogy lásd a teljes képet és így tudd eldönteni, hogy megfelelő-e számodra az árunk. 

Legtöbbször a konzultációkon kiderül, hogy a logónál többre is szükség van, ilyenkor pedig már sokkal jobban jönnek a személyre szabott csomagajánlatok. 

KAPCSOLATBeszéljünk az új logódról

GRAF logótervezés

Hívj minket

+3630/729-4220

Írj nekünk

gergo@empiredesign.hu

Kövess minket

VÁRJ MÉG!Töltsd le a 78 Pontos Weboldal Optimalizálási Checklistet INGYEN!

Megmutatjuk, hogyan teheted weboldaladat gyorsabbá, felhasználóbarátabbá és profitábilisabbá – lépésről lépésre.