Legyen olyan logód, amit mindenki felismer

Egyedi, emlékezetes logótervezés, akár 3 nap alatt

Ugye felismered őket. Te is elérheted ezt.

Még nem is kell a teljes logót ide tennünk, hogy felismerd ezeket a nagy márkákat. Egyszerűen beleégtek a tudatunkba. Egy karakteres, emlékezetes logóval Te is megragadhatsz pontenciális ügyfeleid fejében. Amikor pedig a választásra kerül a sor, tudatalattiukban Te fogsz elsőként megjelenni.

A logó lesz arculatod kulcseleme. Ne vedd félválról

Mielőtt ránk találtál, lehet, hogy Te is láttad a logógeneráló oldalakat. Persze így is lehet. Csupán pár kattintás és már van is logód. De tényleg azt szeretnéd, hogy ezt a fontos részletet egy gép dobja össze neked 1 perc alatt? Ha szakember készíti a logódat:

Kommunikál a célközönségeddel

A színvilága, betútípusa és megjelenése hatást fog kiváltani potenciális ügyfeleidből

Minden részletében Te leszel

Kompromisszumok nélkül, az összes elemét a Te ízlésedhez tudjuk igazítani

Hosszú évekre tökéletes lesz

Egy elavult logó elavult vállalkozás hatását kelti. Mi időtálló logókat tervezünk.

Vállalkozásodra szabottan dolgozunk

A logódhoz megismerjük vállalkozásod, a célközönséged. Természetes, hogy teljesen más kell, ha egy gyerkőcöknek szóló bohókás játszóháznak, vagy egy nehézipari vállalkozásnak készül a logó. Ez az apró elemekben, színvilágban és betútípusban mind megjelenik majd.

Ötleteljünk közösen a logódon

Ha van elképzelésed szuper, ha még nincs az sem gond! Azért szeretnek velünk dolgozni, mert a legapróbb ötlet morzsákból is el tudunk indulni. Kiegészítjük kreativitásunkból és elkészítjük a logót, ami céged emléketes címere lesz.

Zsákbamacska nincs, pontos ár van

Egy logó elkészítése 40.000 Ft-ba kerül.

Nincsenek rejtett költségek, trükkök. Ezért 3 kreatív koncepciót kapsz. Majd a választott verziót még tovább 3 módosítási körben tökéletesítjük. Így gyors és hatékony lesz a közös munka.

legutóbbi munkáink

Logó akár 3 napon belül

A 3 kreatív koncepciót már 3 munkanapon belül elkészítjük neked. Gyakran előfordul, hogy ezek közül az egyik máris tökéletesen tetszik. Ebben az esetben átadunk minden anyagot és 72 órán belül már új logód boldog tulajdonosa lehetsz.

Ezt mondja, aki velünk dolgozott?

A Sosem Használt Garancia

Kockázat nélkül tudunk együtt dolgozni. Minden munkánkra 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Ha nem vagy elégedett a munkánkkal, akkor a teljes munkadíjat visszafizetjük. Ezt még soha senki nem kérte, ezért ez a fura név.

A folyamat, aminek a végén megkapod a tökéletes webshopod

Ha bizalmat szavazol nekünk egy átgondolt és jól felépített folyamatban vehetsz részt, ami a következő lépésekből áll:

01

Töltsd ki az oldal alján az űrlapot, majd válaszolj meg néhány kérdést, hogy a második lépést felkészűlten kezdhessük

02

Egy online meeting során megbeszéljük a válaszaid és kijelöljük azt az irányt, amibe elindulunk majd

03

Az elképzeléseid alapján elkészítünk 3 irányt. Ez 3 kész logó, amiből választhatsz, hogy melyik tetszik. Ezt finomítjuk tovább.

04

A választott koncepciót 3 módosítási körön keresztül pontosan elképzeléseidnek megfelelően csiszoljuk, tökéletesítjük.

05

A végleges logót minden formátumban átadjuk, sőt készítünk olyan design terveket, amiből látod hogy mutat majd új logód például céges pólódon.

06

Ha szeretnéd folytatni az utat a profi megjelenés felé, amit logóddal elkezdtél, akkor további grafikai munkáidat is szívesen elvégezzük.

Ha evés közben megjött az étvágy megcsinálhatjuk Neked:

Vállalkozásod Weboldalát

Egy jó weboldal bemutatja vállalkozásod és elvégzi az értékesítés első, fontos részét. Profinak, hitelesnek tűnsz majd és kiemelkedsz a konkurenciától.

Pénztermelő Webáruházad

Nem elég, hogy felszórod a termékeid a netre. Szükség lesz vásárlói útvonalakra, eladást segítő elemekre is. Így kerülheted el az árversenyt.

Prémium arculatod

Tedd a legfelső polcra márkád, egy multikat leköröző aruclattal. Céged minőségét megjelenésével azonosítják majd.

Termékeid csomagolását

A prémium megjelenés azonnal versenytársaid felé helyez. Arculatodba illő, minőségi dizájnt tervezünk, amit vásárlóid imádnak.

Beszéljük meg, hogy mire van szükséged

Töltsd ki a formot, hogy megkezdődhessen a közös munka, melynek a végén elkészül a logód, ami vállalkozásod ékköve lesz, amit mindenki ismer majd. 

Email

gergo@empiredesign.hu

Telefonszám

+36307294220

Social