Megbízható design csapat,egy főállású grafikus bérének töredékéből

Legyen meggyőzőbb, profibb céges megjelenésed és takaríts meg időt és pénzt, fix díjas, korlátlan grafikai tervezésünkkel*. 

Bármikor szüneteltethető és lemondható.

*tényleg korlátlan, lapozz tovább és mutatjuk hogyan

Céged legjobb lehetősége a profi megjelenésre, ami

Olcsóbb

mint egy főállású grafikus. Hiszen járulékok nélkül, mégis fix emberekkel dolgozhatsz.

Gyorsabb

mint a projekt alapú munka, amit mindig előről kell kezdeni, ajánlatadással és szerződéssel húzni az időt. 

Kiszámíthatóbb

mint az óradíjas megoldások, mert a munka mennyiségétől függetlenül, fix összegbe kerül.

Play Video

Stabilan profi munka a csapatépítés nyűgjei nélkül

Szeretnél profi céges anyagokat mindig pontosan, mindig azonos minőségben, mindig ugyanannyiért. Tudjuk mi erre a válaszod: fel kell venni egy grafikust. Vagy mégsem?

Mindezt megkaphatod, a főállású grafikussal járó hosszas felvételi procedúra, bántóan magas járulékok és bosszantó fluktuáció nélkül.

Amiben ránk számíthatsz: 

Design csapat dolgozik neked gyorsan, kiszámíthatóan

Egyetlen havi átalánydíjért (egy főállású grafikus bérének töredékéből) dedikált grafikusod lesz, és elfelejtheted a megbízhatatlan szabadúszókat és a drága ügynökségeket. Mindezt a lehető legkényelemesebb folyamatokkal.

Korlátlan feladat

Minden hónaban bármennyi feladatod lehet számunkra. Ezeket sorban a prioritásaidnak, vagy a beküldés sorrendjének megfelelően készítjük el. 

Gyors reakció

A sebesség fontos. Olyan gyorsak vagyunk, mint egy grafikus az irodában. Átlagosan 2 munkanapos teljesítésre számíthatsz. Nagyobb feladatnál egyeztetünk.

Szabad módosítások

Korlátlan módosítási kör áll rendelkezésedre, minden munkát 100%-ra csiszolunk. Hogy ne kelljen várnod, ezeket prioritásként kezeljük.

Állandó elérhetőség

Ha bármilyen kérdésed, kérésed van elérsz minket. Mi pedig mindent rugalmasan és gyorsan oldunk meg. Így imádsz majd velünk dolgozni.

Kettős garancia

Úgy raktuk össze az ajánlatunkat, hogy neked 0 kockázat legyen benne. Komolyan. A garanciákat lejebb kifejtjük bővebben. Görgess tovább és nézd meg azt is. 

Dedikált csapat

A munka során megismerjük a céged, ugyanazok az emberek dolgoznak majd a feladatokon, minha belső csapatod lenne. Így hamar félszavakból is érteni fogjuk egymást. 

Mikor éri meg a legjobban ez az együttműködés?

Havidíjas rendszerünkből könnyedén profitálhatsz, mert rugalmas, mégis kiszámítható. Az átadott munka pedig állandó minőségű lesz. 

Webshopod, kereskedelmi üzleted van

A profitodat alapjaiban határozza meg, hogy milyen „tálalást” tudsz adni a termékeidnek. Legyen szó csomagolásról, katalógusról, social media posztokról, vagy a hírleveledről, ha minden profi, az árrésed is jobb lesz. 

Startup céget építesz

A Starup vilában kulcsfontosságú a megjelenés. Egy rendezvényen a rollupokkal, szórólapokkal, kiadványokkal nagyot lehet szakítani. A havidíjjal pedig könnyen el tudsz számolni a befektetők felé, miközben alacsonyan tartod a havi kiadásaid. 

Marketing ügynökséget vezetsz

Havidíjas szolgáltatásunkkal ki tudod venni az ügynökségi modell legnagyobb kihívását: a fluktuációt. Mi fix és folyamatos kapacitást adunk neked a HR gondok nélkül. Sebességben viszont tudjuk tartani a belsős munkatárs tempóját, így az ügyfeleid felé sosem lesz csúszás. 

Frenchise hálózatot üzemeltetsz

A siker titka az egységben van. Hogy mindegyik partnerednél ugyanazt a minőséget és ugyanúgy kapják az ügyfeleitek. Ehhez adunk egységes, akár a partner által is szerkeszthető grafikai anyagokat, plakátokat, displayeket, reklámanyagokat, amivel épül és szépül a birodalmad. 

Egyszerű és eredményes folyamat

Könnyű feladat átadás

Útmutatókkal és feladat sablonokkal könnyített ügyfél felületed lesz, ahol percek alatt tudod beküldeni a feladatokat. Bármikor, bármennyit.

Pár napos teljesítés

Kisebb feladatokat 2 munkanapon belül, a nagyobbakat pedig veled egyezetetve, a legszűkebb határidőre készítünk el neked.

Gyors módosítás és átadás

A felületeden azonnal tudsz visszajelzést adni, ami alapján addig csiszoljuk a feladatot, amíg tökéletes lesz (nincs felár és plusz költség). A kész anyagokat pedig használatra készen, akár nyomdára készen adjuk át.

Play Video

Milyen feladatokat adhatsz ki nekünk?

Arra törekszünk, hogy minél nagyobb szeletét le tudjuk fedni a tervezésnek,
hogy neked csak egy partnerre (ránk) legyen szükséged.

VISSZAJELZÉSEKEzt mondják rólunk az ügyfeleink

Könnyen felvettük a kapcsolatot, minden zökkenőmentesen ment, gyorsan válaszolt és hamar elkészült az első vázlatokkal. Nagyon kellemes meglepetésemre már a vázlat felűlmúlta az elképzeléseimet és sokkal jobb volt a design, mint amit én fejben elképzeltem. Teljes mértékben elégedett vagyok a közös munkát illetően.

Loboncz Dávid ⭐⭐⭐⭐⭐
Debrecen Alien podcast

2022-es rendezvényünk kapcsán, a teljes arculatunkat megújítottuk, Angi fiatalos látásmódja és ötletei nagyon „betaláltak” és új karaktert adtak a Biennálé rendezvényének. Az új logót külön kiemelném, ahogyan a sok és bonyolult ötletünkből, egy egyszerű, letisztult és mindenki által kedvelt végeredmény született.

Gál András ⭐⭐⭐⭐⭐
Művészeti vezető, Esztergomi Fotográfiai Bennálié

Minden szempontból elégedettek vagyunk! Az első beszélgetéstől kezdve mind az esztétikum, mind a technikai kivitelezés tökéletes, amit vendégeink is visszaigazolnak. Az együttműködés azóta is folyamatos!

Hunyady Emese ⭐⭐⭐⭐⭐
Diófaház Terápiás Központ

Pályaorientációs tanácsadást segítő eszköz kidolgozásán dolgoztunk együtt. A Munkaérték-kártyák vizuális megjelenítésést Angéla kiválóan oldotta meg: színes, vidám, fiatalos lett a dizájn. Folyamatosan „vette” az adást, és elképzeléseimet könnyen érthetően, ötletesen jelenítette meg.

Deákné Császár Gabriella ⭐⭐⭐⭐⭐
Pályaorientációs tanácsadó

Angival a közös munka nagyon gördülékenyen ment. Rugalmas és segítőkész hozzáállásával a logó tervünket rövid idő alatt sikerült tökéletesíteni és megalkotni.

Bíró Ildikó ⭐⭐⭐⭐⭐
Beryl Dog Collar

Angival a közös munka gördülékeny és precíz volt. Szakmailag kiemelkedő, nagyon örülök, hogy együtt dolgozhattunk. Meghallgatta mi az elképzelés a logóval kapcsolatban és új ötleteket is kaptunk. A végleges logó egyedi és stílusos. Köszönöm.

Romvári Krisztina ⭐⭐⭐⭐⭐
New Beginnings Kft.

Angival nagyon zökkenőmentesen ment a közös munka, már az első három terv közül is alig tudtam választani. Gyorsan reagált a visszajelzéseimre, így tényleg pár nap alatt meg is lett a végleges logó. Köszönöm!

Oláh Viktória ⭐⭐⭐⭐⭐
lakassturdio.hu

Előfizetési csomagok

Korlátlan grafikai tervezésünkhöz egyszerű árakat határoztunk meg. Nincsenek rejtett extra költségek, apróbetűs részek, bosszantó kivételek. Ez tényleg ilyen egyszerű.

Próba hónap fél áron!

nap
óra
perc
másodperc

Ez a legjobb lehetőség kipróbálni korlátlan grafikai szolgáltatásunkat!

Mindkét csomagunkat az első hónapban FÉL ÁRON PRÓBÁLHATOD KI! 

Ráadásul a pénzvisszafizetés erre az időszakra is vonatkozik, így tényleg semmi kockázatod nincs!

Még 7 új ügyféllel tudunk elkezdeni dolgozni, szóval ha szeretnél élni a lehetőséggel, akkor itt az idő!

Ha szeretnél tenni egy próbát, akkor kattints a gombra és foglalj egy ingyenes demó időpontot!

Strandard csomag

289.000 Ft/hónap

+ÁFA

Dedikált grafikus
1 aktív kérés*
Korlátlan feladat
Korlátlan módosítás
Saját ügyfél felület
Egyszerű, kártyás fizetés
Bármikor szüneteltethető, lemondható
Webdesign
Elementor oldalépítés

Profi csomag

389.000 Ft/hónap

+ÁFA

Dedikált grafikus
2 aktív kérés*
Korlátlan feladat
Korlátlan módosítás
Saját ügyfél felület
Egyszerű, kártyás fizetés
Bármikor szüneteltethető, lemondható
Webdesign
Elementor oldalépítés

*Aktív kérés: A feladat addig tekinthető aktívnak, amíg a grafikus dolgozik rajta. Amint a feladat átkerül jóváhagyásra, akkor halad is tovább a következőre. A feladat pedig akkor válik ismét aktívvá, ha módosítás miatt visszakerül a grafikushoz. 

A gombra kattintva tudsz egy 30 perces konzultációt és demót kérni, ahol átbeszéljük a feladataid és megmutajuk bemutatjuk a rendszerünket. A kapcsolatfelvétel teljesen díjmentes és kötelezettség mentes. Utána szabadon, minden infó birtokában tudod meghozni a döntést. 

GARANCIAKettős biztosíték, hogy jól jársz

Határidő garancia díjelengedéssel

Tudjuk, hogy ott van a fejedben a kétely, hogy elég gyors lesz-e a munka, mindent időben meg fogsz-e kapni. A válaszunk IGEN, ha pedig mégsem, akkor garantáljuk, hogy kompenzáljunk. Minden egyes nap csúszás, bármelyik feladatnál 10.000 Ft kedvezményt jelent neked a következő hónap díjából. 

100%-os
pénzvisszafizetési garancia

Minden új együttműködés kockázatot rejt számodra. Ezt a kockázatot mi átvállaljuk tőled és az együttműködésünkre 100%-os garanciát vállalunk. Az első 15 napban szabadon dönthetsz a folytatásról. Ha nem vagy elégedett, visszaadjuk a teljes havidíjad.

Nem vagyunk több 100 fős ügynökség és elmondjuk ezt miért fogod szeretni

Nem akarunk multi méretű grafikai gyárnak tűnni, mert nem is vagyunk azok. Cserébe névről ismerjük az ügyfeleinket, meghalljuk az igényeiket és nem csak adatokként tekintünk rájuk egy excel táblázatban.

Csapatunkat profi tagokból (belső emberek és alvállalkozók) áll és folyamatosan bővülünk, hogy mindig tartani tudjuk a fenti ígéreteinket.

Gyakori kérdések

Még van, amire nem kaptál választ? Itt megtalálsz minden gyakran felmerülő kérdést.

Ő valóban ott van veled az irodában, csak neked dolgozik és mindig elérhető. Viszont egy (nem junior) grafikus bére az adókkal és járulékokkal együtt meghaladhatja az 1.000.000 Ft-ot. A mi havidíjunk ennél jóval alacsonyabb és teljes egészében elköltségelhető. A rugalmasságot, elérhetőséget és minőséget pedig tőlünk is megkapod. 

Igen, a havidíjért korlátlan számú tervezést és módosítást kérhetsz. Minden kérést a lehető leggyorsabban, az általad megadott sorrendben dolgozzuk fel. Ha változtatnod kell a sorrenden, és egy bizonyos dizájnt prioritásként kell kezelnünk, csak jelezd nekünk, és mi ezt vesszük előre.

A feladat addig tekinthető aktívnak, amíg a grafikus dolgozik rajta. Amint a feladat átkerül jóváhagyásra, akkor halad is tovább a következőre. A feladat pedig akkor válik ismét aktívvá, ha módosítás miatt visszakerül a grafikushoz. 

Ez feladattípustól függ. Egy komplex design, például kiadvány több időt vehet igénybe. Az egyszerűbb feladatokra (social posztok, kreatívok, logó) 2 munkanapot szoktunk tartani. A feladat beküldése után pár órán belül már látni fogod a kivitelezés pontos dátumát. 

Ha nagyobb volumenű munkáról van szó, akkor részfeladatokra bontjuk és ezeken haladunk végig, hogy mindig ellenőrizni tudd az adot rész. De itt is pontos határidőket szabunk a részfeladatoknak. 

Lesz egy dedikált Notion oldalad. Itt fogunk kommuniálni és ide tudod feltölteni a feladatokat is. Találsz itt sablonokat is, hogy könnyebben menjen a feladatok átadása és azonnal minden kérdést meg tudj válaszolni, amire a grafikusnak szüksége lesz. 

Bármennyit! Addig dolgozunk a feladaton, ameddig nem vagy tökéletesen elégedett. De ne aggódj, már elsőre is jó eredményt fogsz kapni 😉

Ez több tényezőtől függ: mekkora feladatok, mennyi módosítási kör van. De simán belefér egy teljes hónapnyi social poszt, 10-20 hirdetési kreatív is. Nagyobb feladatból pl: katalógus, vagy weboldal design kevesebb, de itt is 2-3 el szokott készülni egy hónap alatt, a kisebb feladatok mellett is. 

Egy hónap előfizetés 31 napra szól. Ha neked az adott hónapban csak pár feladatod van, akkor ezek elvégzése után tudod szüneteltetni az előfizetésed a szunet@empiredesign.hu címre írott e-maillel. Ilyenkor a 31-ből hátralévő napokat „eltesszük” neked. Így amikor megint szükséged van ránk, plusz költség nélkül onnan folytatjuk, ahol abbahagytuk. 

Úgy találtuk ki a rendszerünkket, hogy ilyenkor is jól járj. Ezért van korlátlan szüneteltetési lehetőséged. Fizess elő egy hónapra, majd a feladatok után szüneteltess. Így akár hosszabb időre is kitart egy havi előfizetésed. 

Az előfizetésed e-mailben tudod lemondani az info@empiredesign.hu címre írott e-maillel. Ilyenkor a előfizetésed lejárta után nem újítjuk meg. 

KAPCSOLATKezdjük el a közös munkát!

Ha tetszettek a leírtak, foglalj egy időpontot, ahol egy kötetlen, díjmentes beszélgetés során megismerjük az igényeid és bemutatjuk a rendszerünket működés közben. 

Hívj minket

+36 30/ 729-4220

Írj nekünk

gergo@empiredesign.hu

Kövess minket

Van még kérdésed?
Visszahívunk és válaszolunk!

Ha érdekel a korlátlan grafikus szolgáltatásunk, de van még pár válaszra váró kérdésed, akkor add meg a telefonszám és visszahívunk, hogy gyorsan választ tudjunk adni. 

visszahivas

Grafikust keresel?Akkor ezt az ajánlatot nem szabad kihagynod!

Itthon egyedülálló korlátlan grafikus szolgáltatásunkat májusban FÉL ÁRON tesztelheted, pénzvisszafizetési garnaciával!