Hamarosan áremelés

Kérj ajánlatot még a 2023-as árainkon.

nap
óra
perc
másodperc

Gyönyörű, hatásos grafikai tervezés, pontosan szállítvaegy főállású grafikus bérének töredékéből

Tunningold fel céged megjelenését és takaríts meg időt és pénzt, fix díjas, korlátlan grafikai tervezésünkkel. 

Bármikor szüneteltethető és lemondható.

Gyönyörű, hatásos grafikai tervezés, pontosan szállítvaegy főállású grafikus bérének töredékéből

Tunningold fel céged megjelenését és takaríts meg időt és pénzt, fix díjas, korlátlan grafikai tervezésünkkel. 

Bármikor szüneteltethető és lemondható.

Egy főállású grafikus drága, a projektek lassúak, de a céged megjelenése nem lehet gagyi

Egy ügyes grafikus a cégednek, a járulékokkal, adókkal együtt akár 1 millióba is kerülhet havonta. Kihasználatlanul percei pénz égetnek. Ráadásul számolnod kell a fluktuációval, szabadságokkal, felvételi folyamatokkal. Elég macerásan hangzik nem igaz?

Vagy megoldod házon belül grafikus nélkül és beéred a közepessel, vagy projekt alapon ajánlatkéréssel, szerződésközéssel, válogatással húzod az időt. 

Van más megoldás.👇

Minőségi munka gyorsan, kiszámíthatóan

Kitalálod, hogy milyen grafikára van szükségetek és pár napon belül ott az asztalodon. Mindig pontosan, mindig azonos minőségben, mindig ugyanannyiért. Igen, létezik ilyen. 

Kényelmes, gördülékeny grafikai együttműködés

Egyetlen havi átalánydíjért (egy főállású grafikus bérének töredékéből) dedikált grafikusod lesz, és elfelejtheted a megbízhatatlan szabadúszókat és a drága ügynökségeket. Mindezt a lehető legkényelemesebb folyamatokkal.

Korlátlan feladat

Minden hónaban annyi feladatot küldhetsz be, amennyi szeretnél. Ezeket sorban a prioritásaidnak, vagy a beküldés sorrendjének megfelelően elkészítjük. 

Gyors reakció

Sosem kell heteket várnod egy projektre. Azonnal visszajelzünk az elkészülés várható időpontjáról, ami átlagosan 3 munkanap.

Gyors módosítások

Korlátlan módosítási kör áll rendelkezésedre, minden munkát 100%-ra csiszolunk. Hogy ne kelljen várnod, ezeket prioritásként kezeljük.

Folyamatos elérhetőség

Ha bármilyen kérdésed, kérésed van elérsz minket. Mi pedig mindent rugalmasan és gyorsan oldunk meg. Így imádsz majd velünk dolgozni.

15 napos garancia

Az együttműködésünkre 100%-os garanciát vállalunk. Az együttműködésünk első 15 napjában jelezd, ha nem vagy elégedett és visszadjuk a havidíjad.

Dedikált grafikus

A grafikusod meg fogja ismerni a cégedet, feladataitokat. Így egyre gyorsabb és eredményesebb lesz a közös munka. 

Mikor éri meg a legjobban ez az együttműködés?

Havidíjas rendszerünkből könnyedén profitálhatsz, mert nagyon rugalmas, mégis kiszámítható. Az átadott munka pedig állandó minőségű lesz. 

Ha cégvezető/vállalkozó vagy

Ha gyorsan, magasra szeretél érni, és látod, hogy ehhez szükséged van magas színvonalú grafikai tervezésre, de nem vennél fel egy főállású grafikust. 

Rendszeres grafikai feladataid vannak

Éttermet, hotelt, vagy bámilyen más vállalkozást vezetsz, ahol gyakran változnak a kiadványok, nyomtatott, vagy digitális anyagok.

Ügynökséget vezetsz

Ha marketing, reklám, vagy webes ügynökséget vezetsz és jól jönne az erősítés, aki szintén vállalkozói szemlélettel dolgozik. 

Állandó minőségre van szükséged

Ha megspórolnád a keresést és a bizonytalanságot egy új partner előtt. Mi megismerjük a céged és mindig azonos minőségben és sebességben kapod az anyagokat.

Eredményorientált folyamat

Küldd el mire van szükséged

Ügyfél felületeden bármennyi feladatot létre tudsz hozni. A sablonokkal könnyen és pontosan át tudod adni mire van szükséged.

Elkészítjük a munkát a számodra

Pár órán belül már láthatod is a határidőt a munkára. Utána pontosan küldjük is az elkészült feladatokat.

Ha kell módosítunk és mindent átadunk

A visszajelzéseid alapján tökéletesre csiszoljuk a feladatot és minden elkészült anyagot és forrásfájlt átadunk, amire csak szükséged lehet.

Milyen feladatokat adhatsz ki nekünk?

Arra törekszünk, hogy minél nagyobb szeletét le tudjuk fedni a tervezésnek,
hogy neked csak egy partnerre (ránk) legyen szükséged.

VISSZAJELZÉSEKEzt mondják rólunk az ügyfeleink

Könnyen felvettük a kapcsolatot, minden zökkenőmentesen ment, gyorsan válaszolt és hamar elkészült az első vázlatokkal. Nagyon kellemes meglepetésemre már a vázlat felűlmúlta az elképzeléseimet és sokkal jobb volt a design, mint amit én fejben elképzeltem. Teljes mértékben elégedett vagyok a közös munkát illetően.

Loboncz Dávid ⭐⭐⭐⭐⭐
Debrecen Alien podcast

2022-es rendezvényünk kapcsán, a teljes arculatunkat megújítottuk, Angi fiatalos látásmódja és ötletei nagyon „betaláltak” és új karaktert adtak a Biennálé rendezvényének. Az új logót külön kiemelném, ahogyan a sok és bonyolult ötletünkből, egy egyszerű, letisztult és mindenki által kedvelt végeredmény született.

Gál András ⭐⭐⭐⭐⭐
Művészeti vezető, Esztergomi Fotográfiai Bennálié

Minden szempontból elégedettek vagyunk! Az első beszélgetéstől kezdve mind az esztétikum, mind a technikai kivitelezés tökéletes, amit vendégeink is visszaigazolnak. Az együttműködés azóta is folyamatos!

Hunyady Emese ⭐⭐⭐⭐⭐
Diófaház Terápiás Központ

Pályaorientációs tanácsadást segítő eszköz kidolgozásán dolgoztunk együtt. A Munkaérték-kártyák vizuális megjelenítésést Angéla kiválóan oldotta meg: színes, vidám, fiatalos lett a dizájn. Folyamatosan „vette” az adást, és elképzeléseimet könnyen érthetően, ötletesen jelenítette meg.

Deákné Császár Gabriella ⭐⭐⭐⭐⭐
Pályaorientációs tanácsadó

Angival a közös munka nagyon gördülékenyen ment. Rugalmas és segítőkész hozzáállásával a logó tervünket rövid idő alatt sikerült tökéletesíteni és megalkotni.

Bíró Ildikó ⭐⭐⭐⭐⭐
Beryl Dog Collar

Angival a közös munka gördülékeny és precíz volt. Szakmailag kiemelkedő, nagyon örülök, hogy együtt dolgozhattunk. Meghallgatta mi az elképzelés a logóval kapcsolatban és új ötleteket is kaptunk. A végleges logó egyedi és stílusos. Köszönöm.

Romvári Krisztina ⭐⭐⭐⭐⭐
New Beginnings Kft.

Angival nagyon zökkenőmentesen ment a közös munka, már az első három terv közül is alig tudtam választani. Gyorsan reagált a visszajelzéseimre, így tényleg pár nap alatt meg is lett a végleges logó. Köszönöm!

Oláh Viktória ⭐⭐⭐⭐⭐
lakassturdio.hu

Előfizetési csomagok

Korlátlan grafikai tervezési szolgáltatásainkhoz egyszerű árakat határoztunk meg. Nincsenek rejtett extra költségek, apróbetűs részek, bosszantó kivételek.

Strandard csomag

289.000 Ft/hónap

(AAM ár)

Dedikált grafikus
1 aktív kérés
Korlátlan feladat
Korlátlan módosítás
Saját ügyfél felület
Egyszerű, kártyás fizetés
Bármikor szüneteltethető, lemondható
Webdesign
Elementor oldalépítés

Profi csomag

389.000 Ft/hónap

(AAM ár)

Dedikált grafikus
2 aktív kérés
Korlátlan feladat
Korlátlan módosítás
Saját ügyfél felület
Egyszerű, kártyás fizetés
Bármikor szüneteltethető, lemondható
Webdesign
Elementor oldalépítés

A gombra kattintva fel tudod venni velünk a kapcsolatot. A kapcsolatfelvétel teljesen díjmentes és kötelezettség mentes. A munka megkezdése előtt egy online meetingen egyeztetjük a részleteket, ami után meg tudod hozni a döntést a közös munkáról. 

Kivel fogsz együtt dolgozni?

Gál Angi - tervezőgrafikus

Az évek során sok-sok projekten dolgoztam az induló egyéni vállalkozástól, a milliárdos cégekig. De nem tudom megunni, ahogy az első pár, (néha fura) ötletből kialakul a végső design. Hiszem, hogy a grafikai tervezés több, mint pár szép rajz és szín.

Azon dolgozom, hogy a cégek lássák, mekkora értéket ad egy jól megtervezett, gondosan felépített arculat.

Fehér Gergő - webdesigner, online marketing szakértő

Minden projektet izgatottan várok az új kihívások miatt. A célom mindenhol ugyanaz: az adott terülteten kiemelkedő munkát elkészíteni. Ahogy a kutatás során felmérem a versenytársakat, mindig kirajzolódik, mik a legjobb megoldások és az, miben tudunk ügyfeleinknek még jobbat adni. 

Szeretek minden arculati elemre a marketing gépezet részeként tekinteni. Épp ezért minden esetben marketinges szemmel, értékesítés orientáltan segítem a tervezést.  

Gyakori kérdések

Még van, amire nem kaptál választ? Itt megtalálsz minden gyakran felmerülő kérdést.

Ő valóban ott van veled az irodában, csak neked dolgozik és mindig elérhető. Viszont egy (nem junior) grafikus bére az adókkal és járulékokkal együtt meghaladhatja az 1.000.000 Ft-ot. A mi havidíjunk ennél jóval alacsonyabb és teljes egészében elköltségelhető. A rugalmasságot, elérhetőséget és minőséget pedig tőlünk is megkapod. 

Igen, a havidíjért korlátlan számú tervezést és módosítást kérhetsz. Minden kérését a lehető leggyorsabban, az általad megadott sorrendben dolgozzuk fel. Ha változtatnod kell a sorrenden, és egy bizonyos dizájnt prioritásként kell kezelnünk, csak jelezd nekünk, és mi ezt vesszük előre.

A feladat addig tekinthető aktívnak, amíg a grafikus dolgozik rajta. Amint a feladat átkerül jóváhagyásra, akkor halad is tovább a következőre. A feladat pedig akkor válik ismét aktívvá, ha módosítás miatt visszakerül a grafikushoz. 

Ez feladattípustól függ. Egy komplex design, például kiadvány több időt vehet igénybe. Az egyszerűbb feladatok (social posztok, kreatívok, logó) átlagosan 3 munkanapot vesz igénybe. A feladat beküldése után pár órán belül már látni fogod a kivitelezés pontos dátumát. 

Ha nagyobb volumenű munkáról van szó, akkor részfeladatokra bontjuk és ezeken haladunk végig, hogy mindig ellenőrizni tudd az adot rész. De itt is pontos határidőket szabunk a részfeladatoknak. 

Lesz egy dedikált Notion oldalad. Itt fogunk kommuniálni és ide tudod feltölteni a feladatokat is. Találsz itt sablonokat is, hogy könnyebben menjen a feladatok átadása és azonnal minden kérdést meg tudj válaszolni, amire a grafikusnak szüksége lesz. 

Bármennyit! Addig dolgozunk a feladaton, ameddig nem vagy tökéletesen elégedett. De ne aggódj, már elsőre is jó eredményt fogsz kapni 😉

Egy hónap előfizetés 31 napra szól. Ha neked az adott hónapban csak pár feladatod van, akkor ezek elvégzése után tudod szüneteltetni az előfizetésed a szunet@empiredesign.hu címre írott e-maillel. Ilyenkor a 31-ből hátralévő napokat „eltesszük” neked. Így amikor megint szükséged van ránk, plusz költség nélkül onnan folytatjuk, ahol abbahagytuk. 

Úgy találtuk ki a rendszerünkket, hogy ilyenkor is jól járj. Ezért van korlátlan szüneteltetési lehetőséged. Fizess elő egy hónapra, majd a feladatok után szüneteltess. Így akár hosszabb időra is kitart egy havi előfizetésed. 

Az előfizetésed e-mailben tudod lemondani az info@empiredesign.hu címre írott e-maillel. Ilyenkor a előfizetésed lejárta után nem újítjuk meg. 

KAPCSOLATKezdjük el a közös munkát!

Az űrlap kitöltése után tudsz egy online időpontot foglalni, ahol meg tudjuk beszélni a közös munka részleteit.

A kapcsolatfelvétel és az online konzultáció 100%-ban díj- és kötelezettség mentes. 

Előfizetéses csomagok

Hívj minket

+3630/729-4220

Írj nekünk

gergo@empiredesign.hu