Több ügyfél, kevesebb lemondott időpontidőpontfoglaló rendszerrel

Teljesen automatizálható, igényeidre és vállalkozásodra szabott időpontfoglaló rendszert építünk neked

Új weboldaladból ne hagyd ki a rendszert, ami csökkenti az elfelejtett és lemondott időpontokat, segít az adminisztrációban és az értékesítésben. 

Ne veszíts több ügyfelet emiatt

Éppen foglalt a telefonod, nem tudod felvenni, vagy valaki az éjszaka közepén szeretne foglalni. Nem ér el, ezért mást keres. Ha van egy rendszered, ami 0-24-ben könnyedén, telefonálgatás nélkül elérhető, az plusz bevételt fog termelni cégednek.

Egy rendszer ami neked, helyetted dolgozik

Képzeld csak el mi mindenre tudnád használni azt az időt, amit most az időpontok és a bérletek kezelésével, vagy a fizetési és számlázási teendőkkel töltesz. 

A jó hír, hogy ezeket mind elvégzi helyetted a rendszer, így kezdheted tervezni, mihez kezdesz a felszabaduló óráiddal és több profittal.

Automatikus emlékeztetők

A foglalás után azonnal és a közelgő időpont előtt is küld ügyfelednek emlékeztetőt emailben, sőt akár SMS-ben is.

Folyamatos rendelkezésreállás

Szabad időpontjaidat a hét minden napján, éjjel és nappal elérik ügyfeleid, így akkor foglalhatnak, amikor nekik kényelmes.

Azonnali fizetési lehetőség

Kártyás fizetéssel az időpont teljes árát, vagy egy meghatározott előleget kérhetsz a foglaláskor, ezzel elkötelezve a foglalót.

Ha időpontokat kezelsz, ez a rendszer segíteni fog

Milyen területeken segít a legtöbbet egy időpont foglaló?

 • fodrász, sminkes, pillás
 • masszőr, masszázs szalon
 • edző, fitness terem
 • szervíz, műhely
 • tanácsadó, konzultáns, coach
 • orvos, rendelő, klinika
 • co-working

Gördülékeny, sima tervezési élmény, kiváló végeredmény

Meghallgatjuk mire vágysz és felmérjük a piacodat is. Érthetően, kedvesen és folyamatosan kommunikálunk veled a projekt során. Így csúszás és komplikációk nélkül tudunk olyan weboldalt építeni, ami minden elvárásodnak megfelel.

A weboldalkészítés velünk jobb lesz, mert

 • Kreatív megoldásokat és prémium eszközöket használunk
 • Pontosan tartjuk a határidőket
 • Minden lépésnél egyeztetünk veled
 • Személyre szabjuk a foglalás menetét

Ez nem egy dobozos foglaló rendszer, amit csak bérleni tudsz

Egy alkalmazottad egyetlen havi fizetéséből olyan időpont foglaló rendszert építünk neked, amit teljesen a te igényeidre és foglalási folyamatodra szabunk. A fejlesztés végén pedig az oldal a tiéd lesz és nem fogsz tőlünk függeni.

Ügyfélcsalogató szövegeket írunk

Ha több vendéget akarsz, nem kezdheted úgy, hogy “Üdvözöllek az oldalamon”, mert már vesztettél is. Unalmas, tömeg szövegekkel nagyon nehéz kitűnnöd az internetes zajból.

Épp ezért az oldaladat profi értékesítési szövegekkel látjuk el, amelyek minden látogatódnak úgy mutatja be vállalkozásod, mintha Te magad mesélnél róla. Nem utolsó sorban ezzel megspóroljuk neked egy külsős szövegíró árát. 

Full extrás időpontfoglaló csomagunkat kapod

A célunk az, hogy a weboldaladat és foglaló rendszeredet azonnal használatba tudd venni, indulhasson a kampány rá és Te magad is átlásd, hogyan műkdödik. Ezért összeraktunk egy egész csomagot hozzá:

 • WordPress alapú weboldal
 • Célhoz választott prémium foglalási rendszer
 • Teljes körű hozzáférés
 • Videós használati útmutatók
 • 1 hónap utánkövetés, támogatás
 • Mérések bekötve (Google Analytics, Facebook Pixel, hőtérkép)

100%-os garancia a határidőkre és a minőségre

Biztos hallottál már (vagy át is élted) a rémtörténeteket be nem fejezett weboldalakról, eltűnő, elérhetetlen kivitelezőkről. Nálunk ettől nem kell tartanod. Minden hivatalosan (szerződés, számla) megy és teljes körű pénzvisszafizetési garanciát vállalunk az oldaladra. Ha nem vagy elégedett, vagy ha a mi hibánkból csúszik a projekt, visszaadjuk a pénzed.

REFERNCIÁKEzeken dolgoztunk mostanában

Nézz szét legutóbbi projektjeink között. Ha tetszik, amit látsz, biztos lehetsz, hogy eredményes lesz a közös munka.

VISSZAJELZÉSEKEzt mondják rólunk az ügyfeleink

Gergővel a közös munkánk a kezdetektől zökkenőmentes, nagyon örülök, hogy rátaláltunk. Egy induló vállalkozás weboldalának elkészítésére kértük fel, tökéletesen értette, hogy mit szeretnénk üzenni a cégről és a szolgáltatásról, az általa tervezett arculatot szinte módosítás nélkül el tudtuk fogadni. Azóta is rugalmas az igényeinkkel szemben, 24 órán belül minden módosítási kérésünket teljesíti, de azt is őszintén megmondja, amit másként csinálna, mint mi, ezért is nagyon hálásak vagyunk neki.

Kasza Gabriell
Hello-Chef 

Lelkiismeretes, pontos és rendkívül segítőkész. Szakmailag mindent tud amire szükség lehet egy weboldal elkészítésénél.

Herbst Ádám
ProDogs kutyasuli

Nagyon gyors és gördülékeny volt a közös munka, Gergő azonnal értette mit szeretnék, az eredmény pedig még szebb lett, mint vártam, nagyon elégedett vagyok

Gökler Kriszti
Digitális tartalomgyártó

A weboldal tekintetében annak ellenére, hogy egy speciális szegmensről van szó gyorsan ráéreztek a nyelvezetre és ütős szövegeket írtak. A teljes webfejlesztés folyamata lelkiismeretesen folyt, soha nem éreztük, hogy csak le szeretnék tudni a projektet, végig sajátjukként kezelték és rengeteg jó ötlettel álltak elő. Korábban készített már több cég is weboldalt nekünk más projektekhez, de azt már biztosan tudjuk, hogy a következőt ki fogja készíteni.

Kecskés Ádám
AgrotechDrone 

Nagyon örülök, hogy Gergővel együtt dolgozhattam életem első webáruházán. Azonnal egy hullámhosszon voltunk és azt kaptam amit megálmodtam! Félszavakból tudta, hogy mire gondolok és mi az amit szeretnék. A webshopon olyan lett amilyet szerettem volna és azóta is folyamatosan együtt dolgozunk, Gergő mindenben és gyorsan segít.Köszönöm Neki!

Cservecsik Anita
MyGardrób

Minden szempontból elégedettek vagyunk! Az első beszélgetéstől kezdve mind az esztétikum, mind a technikai kivitelezés tökéletes, amit vendégeink is visszaigazolnak. Az együttműködés azóta is folyamatos!

Hunyady Emese
Diófaház Terápiás Központ

Ki készíti a rendszered

Fehér Gergő - webdesigner, online marketing szakértő

Minden projektet izgatottan várok az új kihívások miatt. A célom mindenhol ugyanaz: az adott terültet kiemelkedő weboldalát elkészíteni. Ahogy a kutatás során felmérem a versenytársakat, mindig kirajzolódik, mik a legjobb megoldások és hogy mi az, amiben tudok ügyfelemnek még jobbat adni. 

Szeretek a weboldalakra a marketing gépezet részeként tekinteni. Épp ezért Minden esetben marketinges szemmel, értékesítés orientáltan építem az oldalakat.  

FOLYAMATÍgy megy majd a közös munka

1. Kapcsolatfelvétel

Töltsd ki az alábbi űrlapot, majd foglalj egy időpontot egy ingyenes konzultációra, ahol meg tudjuk beszélni mire van szükséged.

2. Ajánlat és szerződéskötés

A megbeszéltek alapján elkészítjük a részletes árajánlatod, ami ha szimpatikus, leszerződünk a projektre. A kivitelezés 50%-os előleg befizetése után kezdődik.

3. Kutatás és Kick-off meeting

Fejest ugrunk céged részleteibe és a piacodba. Felkutatjuk a hazai és nemzetközi megoldásokat, és összeállítjuk az első terveket. Ezeket egy kick-off meetingen megbeszéljük, és kijelöljük az irányt és a határidőket.

4. Építkezés

Folyamatos meetingek és kapcsolattartás mellett készül el weboldalad szövegezése és dizájnja, melyet mindig a visszajelzéseid alapján alakítunk tökéletesre.

5. Átadás, projekt lezárása

Ahogy fentebb írtuk átadjuk az oldalad "kulcsait" és részletesen megmutatjuk a működését, megválaszoljuk a kérdéseid. Ezután egy hónapig még mellett állunk, hogy minden sínre kerüljön.

6. Folyamatos támogatás és karbantartás

Ha nem szeretnél magad bíbelődni az oldallal, havidíjas karbantartási szlgáltatásunkkal mindig rendelkezésre állunk, frissen és épen tartjuk az oldalad.

KAPCSOLATBeszéljünk az új időpontfoglalódról

WEB időpont rendszer

Hívj minket

+3630/729-4220

Írj nekünk

gergo@empiredesign.hu

Kövess minket

Grafikust keresel?Akkor ezt az ajánlatot nem szabad kihagynod!

Itthon egyedülálló korlátlan grafikus szolgáltatásunkat májusban FÉL ÁRON tesztelheted, pénzvisszafizetési garnaciával!