IDŐPONT

TÖBB ÜGYFÉL ÉS BEVÉTEL, KEVESEBB LEMONDOTT, VAGY ELFELEJTETT IDŐPONT

Automatizált, személyre szabott időpontfoglaló rendszer

TÖBB ÜGYFÉL ÉS BEVÉTEL, KEVESEBB LEMONDOTT, ELFELEJTETT IDŐPONT

Automatizált, személyre szabott időpontfoglaló rendszer

NE VESZÍTS TÖBB ÜGYFELET EMIATT

Éppen foglalt a telefonod, nem tudod felvenni, vagy valaki az éjszaka közepén szeretne foglalni. Nem ér el, ezért mást keres. Ha van egy rendszered, ami 0-24-ben könnyedén, telefonálgatás nélkül elérhető, az plusz bevételt fog termelni vállalkozásodnak.

FÓKUSZÁLJ ARRA, AMI ELŐRÉBB VISZ

Képzeld csak el mi mindenre tudnád használni azt az időt, amit most az időpontok és a bérletek kezelésével, vagy a fizetési és számlázási teendőkkel töltesz. 

A jó hír, hogy ezeket mind elvégzi helyetted a rendszer, így kezdheted tervezni, mihez kezdesz a felszabaduló óráiddal.

NEKED IS SEGÍTENI FOG EZ A RENDSZER, MINT

GYŐZD LE A LEMONDOTT IDŐPONTOK ÉS ÜRESJÁRATOK RÉMÁLMÁT

Emberek vagyunk, bárki hibázhat. Elfelejtünk dolgokat, időpontokat. Csak ezek a kimaradt időpontok pénzt vesznek ki a zsebedből.

A rendszer automatikus üzeneteivel emlékeztetheted ügyfeled a közelgő időpontjára, így csökkentheted a kieső bevételt.

3 PROFITMAXIMÁLÓ ESZKÖZ, AMIT MEGKAPSZ

Egy profi bemutatkozó oldalon túl olyan megoldásokkal tuningoljuk fel rendszered, amik segítenek a legtöbbet kihozni vállalkozásodból, a lehető legkevesebb energiabefektetéssel. 

Automatikus emlékeztetők

A foglalás után azonnal és a közelgő időpont előtt is küld ügyfelednek emlékeztetőt emailben, sőt akár SMS-ben is

Folyamatos rendelkezésreállás

Szabad időpontjaidat a hét minden napján, éjjel és nappal elérik ügyfeleid, így akkor foglalhatnak, amikor nekik kényelmes.

Azonnali fizetési lehetőség

Kártyás fizetéssel az időpont teljes árát, vagy egy meghatározott előleget kérhetsz a foglaláskor, ezzel elkötelezve a foglalót.

Automatikus emlékeztetők

A foglalás után azonnal és a közelgő időpont előtt is küld ügyfelednek emlékeztetőt emailben, sőt akár SMS-ben is.

Folyamatos rendelkezésreállás

Szabad időpontjaidat a hét minden napján, éjjel és nappal elérik ügyfeleid, így akkor foglalhatnak, amikor nekik kényelmes.

Azonnali fizetési lehetőség

Kártyás fizetéssel az időpont teljes árát, vagy egy meghatározott előleget kérhetsz a foglaláskor, ezzel elkötelezve a foglalót.

EGYSZERŰ KEZELHETŐSÉG NEKED ÉS ÜGYFELEIDNEK

Ahhoz, hogy valóban a vállalkozásod része lehessen a rendszer fontos, hogy mindenki örömmel használja.

NEKED:

Könnyedén kezelheted foglalásaid telefonodról, számítógépedről. Sőt hasznos adatokat és statisztikákat is látsz majd, amik segítenek fejleszteni vállalkozásodon. Még a számlázást is megkönnyíti.

NEKIK:

Pillanatok alatt, mindössze néhány kattintással lefoglalhatják következő időpontjukat, vagy akár megvehetik új bérletüket is.

MINDEN ELEMÉBEN
NEKED KÉSZÜL

Egy “dobozos” terméktől eltérően itt minden hozzád illeszkedik. Teljesen vállalkozásod arculatára igazítjuk a megjelenést és a funkciókat is. Ha már van meglévő weboldalad, hozzá tudjuk illeszteni, de akár egy teljesen új weboldallal együtt is el tudjuk készíteni

A TELJES CSAPAT HASZNÁLHATJA

Ha többen dolgoztok, mindenki kaphat hozzáférést, így külön tudjátok kezelni a foglalásaitokat. Sőt, a rendszer még több helyszínt is tud kezelni egyszerre. Így biztosan a teljes vállalkozásod működését le tudja majd fedni.

ÜGYFÉLCSALOGATÓ SZÖVEGEKET ÍRUNK

Ha több vendéget akarsz, nem kezdheted úgy, hogy “Üdvözöllek az oldalamon”, mert már vesztettél is. Unalmas, tömeg szövegekkel nagyon nehéz kitűnnöd az internetes zajból.

Épp ezért az oldaladat profi értékesítési szövegekkel látjuk el, amelyek minden látogatódnak úgy mutatja be vállalkozásod, mintha Te magad mesélnél róla. Nem utolsó sorban ezzel megspóroljuk neked egy külsős szövegíró árát. 

referenciák

EZT MONDJA, AKI VELÜNK DOLGOZOTT

garancia

KISZÁMÍTHATÓ KÖLTSÉGEK ÉS HATÁRIDŐK

Tervezünk, hogy tervezhess. A munkáról részletes árajánlatot kapsz a tervező meeting után. Ez fix. Nincsenek rejtett költségek, vagy apróbetűs rész.

Akárcsak a határidők. Előre, pontosan látod majd mi és mikor készül el. Ezt garanciában is vállaljuk.

A FOLYAMAT, AMINEK A VÉGÉN MEGKAPOD A TÖKÉLETES WEBSHOPOD

Ha bizalmat szavazol nekünk egy átgondolt és jól felépített folyamatban vehetsz részt, ami a következő lépésekből áll:

1

Töltsd ki az oldal alján az űrlapot, majd válaszolj meg néhány kérdést, hogy a második lépést felkészűlten kezdhessük

2

Egy díjmentes online meeting során megbeszéljük a válaszaid és kijelöljük azt az irányt, amibe elindulunk majd

3

A megbeszélteket egy akciótervé alakítjuk és a részletes árajánlattal együtt átadjuk Neked. Így minden részletet egyben átlátsz majd.

4

A kijelölt mérföldköveket követve elkészítjük rendeszered. Megírjuk a szövegeket, elkészítjük a design-t és feltöltjük a tartalmakat.

5

Visszajelzéseid alapján elvégezzük az utolsó simításokat, leteszteljük a rendszereket és átadjuk időpontfoglalaló rendszered “kulcsait”

6

Ha szeretnéd, hogy továbbra is szakértő kezek gondozzák oldalad, akkor karbantartási szolgáltatásunkat is szeretni fogod.

BESZÉLJÜK MEG,
HOGY MIRE VAN SZÜKSÉGED

Töltsd ki a formot, hogy megkezdődhessen a közös munka, melynek a végén elkészül időpontfoglaló rendszered, ami órákat spórol és milliókat keres neked.

Időpontfoglaló

Hívj minket

+3630/729-4220

Írj nekünk

gergo@empiredesign.hu