Hello Chef

UX/UI tervezés

Szövegírás

Kivitelezés

Automatizálás

A PROJEKTRŐL

A Hello Chef Veszprém első élményfőzést kínáló konyhája. A szuperül felszerelt konyhában a világ különféle ízeivel ismerkedhetünk meg.
A teljesen újonnan induló vállalkozásnak szüksége volt egy weboldalra, ami azon túl, hogy bemutatja a szolgáltatásukat, közvetlen foglalási lehetőséget is biztosít.

Célkitűzések

Az oldal célja kettős volt, amit mind a szövegezésben, mind a UX/UI tervezésnél szem előtt kellett tartanunk.

Egy felelől kellő információnak és értékesítési szövegnek kellett felkerülnie, hogy az új látogatókat meggyőzze arról, hogy érdemes kipróbálni az élmény főzést.

Ugyanakkor fontos volt, hogy a visszatérő vásárlóknak, akik már célirányosan érkeznek az oldalra, a legrövidebb úton elérhető legyen a foglalási lehetőség.

Hogy valósítottuk meg?

Az oldal alapját WordPress és a Hello sablon adta. A Figmában megtervezett dizájnt Elementorral készítettük el.

Mivel az oldal legfontosabb része a könnyű foglalási lehetőség volt, bankkártyás fizetéssel, automatikus üzenetküldéssel és számlázással, így a pérmium WP Amelia rendszerét választottuk hozzá. Ez felhasználóbarát felületet biztosít, lista és naptár nézetben is láthatjuk a szabad időpontokat.

A fizetésért és a számlázásért a háttérben Woocommerce webshop rendszere felel, amit összekötöttünk a Barion kártyás fizetésével és a Számlázz.hu számlázójával. Sőt a rendszer személyre szabott egyedi Vouchereket is képes kiküldeni, ha valaki ajándékba szeretné adni.

A foglaláson túli egyszerű kapcsolatfelvétel érdekében minden oldalon kényelmesen használható Fluent Form Pro űrlapokat helyeztünk el, amiről automatikus értesítést kapnak az adminok és az üzenet beküldője is.

Ügyfél visszajelzés

„Meseszép weboldalt alkottál nekünk! Várakozásunkat messze felülmúlta!Nagyon köszi a munkádat! „