AJÁNDÉK

Legszebb emlékeitekből különleges ajándék

Egyedi illusztrációt készítünk kedvenc képedből

LEGSZEBB EMLÉKEITEKBŐL KÜLÖNLEGES AJÁNDÉK

Egyedi illusztrációt készítüünk kedvenc képedből

Unalmas, tucat ajándék helyett, VALAMI EGYEDI

Ha neked is mindig igazi fejtörés az ajándékvásárlás, akkor nem vagy egyedül. Amikor közeledik párod, valamelyik családtagod, vagy barátod születésnapja, esetleg egy kedves évforduló, biztosan Te sem akarsz valami unalmas, pár pillanatig érdekes ajándékot. Helyette mindig keresed a különleges, személyes ajándékokat. Most jó helyen jársz!

Saját képetek, ahogy eddig még nem láttad

Mit szólnál, ha kedvenc közös emléketeket egy új, teljesen egyedi formában tudnád átadni ajándékozottadnak? Ami mindig felidézi a pillanatot, ahányszor csak ránéz, mégis sokkal többet jelent, mint egy egyszerűen kinyomtatott fotó. Pontosan ilyen ajándékot készítünk Neked az általad választott képetekből.

MITŐL LESZ KÜLÖNLEGES?

Egy van belőle a világon

 Minden illusztráció egyedileg, kézzel készül, így garantáltan nem lesz még egy ilyen a világon. Ez teljesen a Ti egyedi ajándékotok lesz.

Úgy kapod, ahogy szeretnéd

Kérheted digitális formában, hogy Te ki tudd nyomtatni, de ha szeretnéd már profi minőségben nyomtatva, házhoz is szállítjuk.

Személyesen neked készül

 Hogy lásd ez tényleg nem tucat termék, van egy módosítási lehetőséged is. Elküldjük a kész képet és ha bármi észrevételed van, mi az alapján módosítjuk.

Melyik stílus áll hozzád közelebb?

A kép alap stílusát Te választhatod ki. Vagy színes, festmény szerű grafikát alkotunk fotótokból, vagy pedig egyedi line-art, vonalakból felépülő illusztrációt lesz a végeredmény. A döntés a tiéd, amit az űrlapon tudsz majd jelezni. Bárhogy döntesz, garantáltan csodás végeredményt kapsz.

személyre szabott ajándék egy üveg bor áráért

Egyedi illusztrációd 10x15 méretben 3 munkanapon belül elkészül és 6.000 Ft-ba kerül. Ha szeretnéd kinyomtatva, házhozszállítással, akkor is csupán 8.000 Ft. Ennyi pénzért garantált sikert aratsz ajándékoddal, amiért szeretted sokáig hálás lesz és minden alkalommal Te jutsz majd eszébe, amikor a polcon megpillantja.

BRenda is imádta a végeredményt

Brenda kedvenc eljegyzési fotójából készült egyedi illusztráció, mely már ki is került az eredeti kép mellé a polcra. Egy ilyen illusztráció tökéletes emléket állít egy ilyen különleges pillanatnak is. 

Fénykép Illusztráció

Ilyen egyszerű a rendelési folyamatunk

  1. Töltsd ki az alábbi űrlapot, válaszd ki a stílust és töltsd fel a képet
  2. Kapsz egy megerősítő emailt a rendelésedről és megkapod a kép elkészítéséről szóló számlát
  3. Az összeg beérkezése után, 3 munkanapon belül megkapod a képed első verzióját
  4. Ha szeretnéd, egy körben tökéletesítjük a képet
  5. Miután mindennel elégedett vagy, megkapod a digitalizált verziót, vagy FoxPosttal elküldjük
  6. Nézed a boldogságot ajándékozottad arcán 🙂

BESZÉLJÜK MEG,
HOGY MIRE VAN SZÜKSÉGED

Töltsd ki a formot, hogy megkezdődhessen a közös munka, melynek a végén elkészül a csomagolás, ami méltó köntöst ad szuper termékednek!

Product Order Form (#14)

A megrendelés gomb megnyomásával véglegesíted a rendelésed, és vállalod a fizetési kötelezettséged.


Hívj minket

+3630/729-4220

Írj nekünk

gergo@empiredesign.hu