Diófa Ház

Arculat tervezés

UX/UI tervezés

Szövegírás

Szövegírás

Kivitelezés

Foglaló rendszer

A PROJEKTRŐL

A Diófa Ház Veresegyházon működő alternatív egészségköpont. Még a központ indulása előtt kerestek meg minket, hogy a 0-ról építsük fel offline és online megjelenésüket.

Így volt szerencsénk végigkövetni, ahogy az építkezés után néhány terapeutával indulva, már a régió fontos helyszíne, ahol több, mint 20 szakember tart rendszeres foglalkozásokat és kezeléseket.

Célkitűzések

A cél az volt, hogy elsőként alakítsunk ki egy barátságos, témához illő arculatot, mely befolyásolja a helyszín megjelenését és az online elemeket, így a weboldalt is.

Fontos volt, hogy a kellemes színvilág és a barátságos, mégis kifejező logó azonnal bizalmat ébresszen az emberekben. Illetve, hogy az elemeket látva azonnal a Diófa jusson mindenki eszébe.

A weboldal kivitelezésénél fontos volt, hogy az újonnan érkező érdeklődőket hatékonyan tájékoztassuk a foglalkozások széles kínálatáról, anélkül, hogy elvesznének a sok információban. Ugyankkor a visszatérő, gyors tájékozódás céljából érkező vendégeket is segítse az oldal.

Hogy valósítottuk meg?

Az arculati színeknekben megjelenő kék és narancs kombináció meleg összhatást kelt és jól szimbolizálja a központban fellelhető programok vízi és szárazföldi tematikáját. A logó pedig egyszerűen, mégis kifejezően jeleníti meg a diófát és a ház motívumot is.

A weboldalnál a kialakított arculati elemeket használtuk és több körös tesztelés után alakítottuk ki a megfelelő felépítést, melyet WordPress + Hello Theme alapokra, Elementor Proval készítettünk. A főoldalról azonnal láthatók a közelgő események és tematikusan, korosztály szerinti bontásban az összes elérhető foglalkozás.

Viszont az elemek között kellő mennyiségű értékesítési szöveg is helyet kapott, hogy az újonnan érkező látogatókban bizalmat ébresszünk és biztosítsuk őket, hogy jó döntést hoznak, ha ellátogatnak a Diófa Házba.

A workshop jelentkezőknek létrehoztunk külön foglaló rendszert WP Amelia segítségével, mely automatikus értesítést küld a jelentkezőnek és a terapeutának is. A naptár nézetben átláthatóan jelennek meg a közlegő workshopok, ahonnan azonnali jelentkezési lehetőség is van.

Hogy a sok terapeutával könnyű legyen a közös munka, egy belső, kimondottan terapeutáknak készült felületet is kialítottunk, ahol egyszerűen tudják jelezni az új eseményeket, foglalkozásokat és észrevételeiket.

Ügyfél visszajelzés

”Minden szempontból elégedettek vagyunk! Az első beszélgetéstől kezdve mind az esztétikum, mind a technikai kivitelezés tökéletes, amit vendégeink is visszaigazolnak. Az együttműködés azóta is folyamatos!”