Legyen termékedhez méltócsomagolásod

Teljes körű csomagolástervezés a koncepciótól a nyomdai előkészítésig

A legzsúfoltabb piacra is olyan csomaglást tervezünk, ami leugrik a polcokról. Egyenesen bele vásárlóid kosarába. Megtervezzük, bemutatjuk és a nyomdával is tartjuk a kapcsolatot. Neked csak a végeredménnyel kell büszkélkedned. 

A jó bornak is kell cégér- ugye, te is így gondolod?

Hiába a Te terméked a legjobb a piacon. Ha a csomagolásod nem sugározza ezt a minőséget az első pillanattól, vesztettél. Pár másodperced van, hogy amikor a vásárló meglátja a terméked, bizalmat ébressz benne és téged akarjon választani.

A csomagolás marketinged fontos eszköze, így is bánunk vele

Egy olyan kommunikációs csatorna, ami az utolsó, kritikus pillanatban segít, hogy a vásárlód neked szavazzon bizalmat. Ha figyelsz a csomagolásodra, a célközönségedhez szólva, fontos üzeneteket és céged értékeit tudod kommunikálni, ami a bevételeden is látszik majd. 

Magasabb polcra kerülsz

A minőségi csomagolás prémium hatást kelt a vásárlók fejében, így terméked érzékelt értéke növekedni fog. Ezzel kimaradhatsz az árversenyből.

Ott maradsz
a fejekben

Emlékezetes csomagolásod megragad vásárlóid tudatalattijában, így amikor legközelebb dönteniük kell, egyértelmű kit választanak majd.

Minden elvárásnak megfelesz

Lehet a Te termékeidnél is vannak kötelező elemek. Ezeknek ott kell lenniük, de el lehet őket úgy helyezni, hogy az élményből ne vegyenek el.

Gördülékeny, sima tervezési élmény, kiváló végeredmény

Meghallgatjuk mire vágysz és felmérjük a piacodat is. Érthetően, kedvesen és folyamatosan kommunikálunk veled a projekt során. Így csúszás és komplikációk nélkül tudunk olyan csomagolást tervezni, amit szívesen látsz viszont a polcokon. 

A csomagolástervezés velünk jobb lesz, mert

  • Kreatív, egyedi megoldásokat használunk
  • Pontosan tartjuk a határidőket
  • Közvetlenül tartjuk a kapcsolatot a nyomdával
  • Átláthatók és tervezhetők a költségek

Nem csak az első lépésig kísérünk. A teljes folyamaton végígvezetünk.

1. Tervezés és prezentálás

Addig alakítjuk a terveket, amíg minden tökéletes lesz. Látványterveket készítünk, hogy pontosan lásd, hogy fog kinézni a terméked csomagolása.

2. Nyomdai előkészítés és kommunikáció

Minden szükséges formátumban előkészítjük a kivitelezést. Sőt közvetlenül kommunikálunk a nyomdával is, így neked nem kell közvetíteni.

3. Új verziók, mutációk készítése

Ahány termék, annyi csomagolás. Miután már van egy tökéletes végeredmény, ha szeretnéd több termékre és kivitelre is igazítjuk a terveket.

Te leszel a következő elégedett ügyfelünk, ha

olyan igényes céget vezetsz, ahol figyeltek a részletekre és szeretnétek, hogy ez kifelé is jól látszódjon. Ha Te is fontosnak tartod ezt a feladatot és szívügyednek tekinted, hogy céged valóban profi hatást keltsen, ugyanakkor bízol a kreatív szakembereinkben és hagyod, hogy a legjobbat adhassák neked, akkor a legjobb helyen jársz. 

"Konyhakész" csomagolásokat kapsz

A célunk, hogy a gyorsan és hatékonyan menjen a közö munka, hogy mielőbb kezedbe foghasd közös munkánk gyümölcsét, új csomagolásodat. Épp ezért úgy adunk át minden tervet, hogy az már csak nyomtatni kelljen

  • nyomdailag előkészített tervek
  • látványtervek 
  • felhasznált betűtípusok
  • jól struktúrált mappa rendszer

100%-os garancia az elkészült munkákra

Velünk kockázat nélkül dolgozhatsz. Minden munkánkra teljes pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Mindent meg fogunk tenni, hogy megfeleljünk az elvárásaidnak, de ha mégsem vagy elégedett a munkánkkal, akkor a teljes munkadíjat visszafizetjük.

REFERNCIÁKEzeken dolgoztunk mostanában

Nézz szét legutóbbi projektjeink között. Ha tetszik, amit látsz, biztos lehetsz, hogy eredményes lesz a közös munka.

VISSZAJELZÉSEKEzt mondják rólunk az ügyfeleink

Könnyen felvettük a kapcsolatot, minden zökkenőmentesen ment, gyorsan válaszolt és hamar elkészült az első vázlatokkal. Nagyon kellemes meglepetésemre már a vázlat felűlmúlta az elképzeléseimet és sokkal jobb volt a design, mint amit én fejben elképzeltem. Teljes mértékben elégedett vagyok a közös munkát illetően.

Loboncz Dávid
Debrecen Alien podcast

2022-es rendezvényünk kapcsán, a teljes arculatunkat megújítottuk, Angi fiatalos látásmódja és ötletei nagyon „betaláltak” és új karaktert adtak a Biennálé rendezvényének. Az új logót külön kiemelném, ahogyan a sok és bonyolult ötletünkből, egy egyszerű, letisztult és mindenki által kedvelt végeredmény született.

Gál András
Művészeti vezető, Esztergomi Fotográfiai Bennálié

Minden szempontból elégedettek vagyunk! Az első beszélgetéstől kezdve mind az esztétikum, mind a technikai kivitelezés tökéletes, amit vendégeink is visszaigazolnak. Az együttműködés azóta is folyamatos!

Hunyady Emese
Diófaház Terápiás Központ

Pályaorientációs tanácsadást segítő eszköz kidolgozásán dolgoztunk együtt. A Munkaérték-kártyák vizuális megjelenítésést Angéla kiválóan oldotta meg: színes, vidám, fiatalos lett a dizájn. Folyamatosan „vette” az adást, és elképzeléseimet könnyen érthetően, ötletesen jelenítette meg.

Deákné Császár Gabriella
Pályaorientációs tanácsadó

Angival a közös munka nagyon gördülékenyen ment. Rugalmas és segítőkész hozzáállásával a logó tervünket rövid idő alatt sikerült tökéletesíteni és megalkotni.

Bíró Ildikó
Beryl Dog Collar

Angival a közös munka gördülékeny és precíz volt. Szakmailag kiemelkedő, nagyon örülök, hogy együtt dolgozhattunk. Meghallgatta mi az elképzelés a logóval kapcsolatban és új ötleteket is kaptunk. A végleges logó egyedi és stílusos. Köszönöm.

Romvári Krisztina
New Beginnings Kft.

Angival nagyon zökkenőmentesen ment a közös munka, már az első három terv közül is alig tudtam választani. Gyorsan reagált a visszajelzéseimre, így tényleg pár nap alatt meg is lett a végleges logó. Köszönöm!

Oláh Viktória
lakassturdio.hu

Ki készíti a csomagolásod

Gál Angi - tervezőgrafikus

Az évek során sok-sok projekten dolgoztam az induló egyéni vállalkozástól, a milliárdos cégekig. De nem tudom megunni, ahogy az első pár, (néha fura) ötletből kialakul a végső design. Hiszem, hogy a grafikai tervezés több, mint pár szép rajz és szín.

Azon dolgozom, hogy a cégek lássák, mekkora értéket ad egy jól megtervezett, gondosan felépített arculat.

FOLYAMATÍgy megy majd a közös munka

1. Kapcsolatfelvétel

Töltsd ki az alábbi űrlapot, majd foglalj egy időpontot egy ingyenes konzultációra, ahol meg tudjuk beszélni mire van szükséged.

2. Ajánlat és szerződéskötés

A megbeszéltek alapján elkészítjük a részletes árajánlatod, ami ha szimpatikus, leszerződünk a projektre.

3. Kreatív koncepciók kialakítása

Kutatunk, ötletelünk, tervezünk. Majd leteszünk az asztalodra 3 kreatív koncepciót. Igazából 3 kész terv, amiből kiválaszthatod, hogy melyik tetszik a legjobban. Ezzel fogunk továbbmenni.

4. Finomhangolás, véglegesítés

A válaszott irányt, ha szükséges, visszajelzéseid alapján akár 3 további körön keresztül tökéletesre csiszoljuk. Így kapjuk meg a végeredményt.

5. Átadás, nyomda, projekt lezárása

Minden létező formátumban átadjuk elkészült csomagolásod terveit, a felhasznált színeket és betűtípusokat, hogy azonnal mehessen a gyártás. Sőt, hogy könnyű legyen a munka a nyomdával, közvetlenül velük kommunikálva intézzük a nyomdai előkészítést is.

Jó lenne, ha valaki folyamatosan dolgozna céged megjelenésén

Megszerkeszteni a social posztokat, újabb és újabb nyomtatott anyagokat készíteni, vagy felépíteni a soron következő prezid vizuális anyagait. Egy grafikus házon belül húzós költségekkel jár, főként, ha nem használod ki a teljes kapacitását. Több partnerünkkel folyamatos az együttműködésünk, ráadásul a havidíjas szolgáltatásunk egy grafikus bérének töredéke.

KAPCSOLATBeszéljünk az új csomagolásodról

GRAF csomagolás

Hívj minket

+3630/729-4220

Írj nekünk

gergo@empiredesign.hu

Kövess minket

Grafikust keresel?Akkor ezt az ajánlatot nem szabad kihagynod!

Itthon egyedülálló korlátlan grafikus szolgáltatásunkat májusban FÉL ÁRON tesztelheted, pénzvisszafizetési garnaciával!