CSOMAGOLÁS

LEGYEN A TERMÉKEDHEZ MÉLTÓ CSOMAGOLÁSOD

Teljeskörű csomagolástervezés a koncepciótól a nyomdai előkészítésig.

LEGYEN A TERMÉKEDHEZ MÉLTÓ CSOMAGOLÁSOD

Teljeskörű csomagolástervezés a koncepciótól a nyomdai előkészítésig

JÓ BORNAK IS KELL CÉGÉR

Hiába a Te terméked a legjobb a piacon. Ha a csomagolásod nem sugározza ezt a minőséget az első pillanattól, vesztettél. Pár másodperced van, hogy amikor a vásárló meglátja a terméked, bizalmat ébressz benne és téged akarjon választani.

A CSOMAGOLÁSOD EGY FONTOS MARKETING ESZKÖZ

Egy olyan kommunikációs csatorna, ami az utolsó, kritikus pillanatban segít, hogy a vásárlód neked szavazzon bizalmat. Ha figyelsz a csomagolásodra, a célközönségedhez szólva, fontos üzeneteket és céged értékeit tudod kommunikálni.

HA KELLŐ FIGYLEMET FORDÍTASZ CSOMAGOLÁSOD MEGTERVEZÉSÉRE

Magasabb polcra
kerülhetsz

A minőségi csomagolás automatikusan prémium hatást kelt a vásárlók fejében, így terméked érzékelt értéke növekedni fog.

Ott maradsz
a fejekben

Emlékezetes csomagolásod megragad vásárlóid tudatalattijában, így amikor legközelebb dönteniük kell, egyértelmű kit választanak majd.

Minden elvárásnak megfelesz

Lehet a Te termékeidnél is vannak kötelező elemek. Ezeknek ott kell lenniük, de el lehet őket úgy helyezni, hogy az élményből ne vegyenek el.

VÁLLALKOZÁSODRA SZABOTTAN DOLGOZUNK

A csomagolásod elkészítéséhez megismerjük vállalkozásod, terméked és a célközönséged. Természetes, hogy teljesen más kell, ha egy gyerkőcöknek szánt édességről, vagy egy prémium minőségű óráról van szó. Ez a teljes koncepciót meghatározza majd, amit igényeid szerint a meglévő arculatod alapján, vagy egy teljesen új irányból tervezünk meg.

A TELJES FOLYAMATON VÉGIG KÍSÉRÜNK

1. Tervezés és prezentálás

Addig alakítjuk a terveket, amíg minden tökéletes lesz. Látványterveket készítünk, hogy pontosan lásd, hogy fog kinézni a terméked csomagolása.

2. Nyomdai előkészítés és kommunikáció

Minden szükséges formátumban előkészítjük a kivitelezést. Sőt közvetlenül kommunikálunk a nyomdával is, így neked nem kell közvetíteni.

3. Új verziók, mutációk készítése

Ahány termék, annyi csomagolás. Miután már van egy tökéletes végeredmény, ha szeretnéd több termékre és kivitelre is igazítjuk a terveket.

referenciák

EZT MONDJA, AKI VELÜNK DOLGOZOTT

garancia

A SOSEM HASZNÁLT GARANCIA

Velünk kockázat nélkül dolgozhatsz. Minden munkánkra 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Ha nem vagy elégedett a munkánkkal, akkor a teljes munkadíjat visszafizetjük. Ezt még soha senki nem kérte, ezért ez a fura név.

A FOLYAMAT, AMINEK A VÉGÉN MEGKAPOD A TÖKÉLETES CSOMAGOLÁSOD

Ha bizalmat szavazol nekünk egy átgondolt és jól felépített folyamatban vehetsz részt, ami a következő lépésekből áll:

1

Töltsd ki az oldal alján az űrlapot, majd válaszolj meg néhány kérdést, hogy a második lépést felkészűlten kezdhessük

2

Egy online meeting során megbeszéljük a válaszaid és kijelöljük azt az irányt, amibe elindulunk majd

3

A megbeszéltek alapján elkészítünk 3 koncepciót, amiből már kezd kirajzolódni a pontos irány. Ezek közül kiválaszthatod, hogy melyik tetszik a legjobban.

4

A választott koncepciót 3 módosítási körön keresztül pontosan elképzeléseidnek megfelelően csiszoljuk, tökéletesítjük.

5

A végleges csomagolást minden formátumban átadjuk, és részletes látványterveket készítünk majd, hogy lásd a végeredményt. Sőt, hogy könnyű legyen a munka a nyomdával, közvetlenül velük kommunikálva intézzük a nyomdai előkészítést is. 

6

Ha szeretnéd folytatni az utat a profi megjelenés felé, amit csomagolásoddal elkezdtél, akkor további grafikai munkáidat is szívesen elvégezzük.

BESZÉLJÜK MEG,
HOGY MIRE VAN SZÜKSÉGED

Töltsd ki a formot, hogy megkezdődhessen a közös munka, melynek a végén elkészül a csomagolás, ami méltó köntöst ad szuper termékednek!

Csomagolás tervezés (#7)

Hívj minket

+3630/729-4220

Írj nekünk

gergo@empiredesign.hu