Ha a legjobb akarsz lennijó arculat kell

brand | névjegy | reklám | social média | sok más

A-Z-ig megteremtjük, vagy újrateremtjük az arculatod, ami kiemel még a legzsúfoltabb piacokról is és emlékezetes márkát épít cégednek

Egy jó arculattal szó szerint
kitűnő céged lehet

Az első benyomást csak egyszer lehet megtenni. Jól kell sikerülnie, ha több és hűségesebb ügyfeleket szeretnél. Ehhez pedig erős arculatra van szükséged, hogy meggyőző legyél az névjegyed vagy szórólapod átadásakor, vagy bármikor, amikor logód feltűnik. 

Cégedre szabott

Kompromisszumok nélkül, az összes elemét a céges szemléletedhez, értékeitekhez tudjuk szabni

Célra tervezett

Minden grafikai elemnek feladata van. Figyelem felkeltés, informálás, értékesítés. Mindent ezt figyelembevéve tervezünk meg. 

Időtálló

Új arculatod a mostani cégednek, de jövőbeli sikereidnek tervezzük. Így lesz hosszú távon a branded része az elkészült vizuális megjelenés. 

Gördülékeny tervezés, kiváló végeredmény

Meghallgatjuk mire vágysz és felmérjük a piacodat is. Érthetően, kedvesen és folyamatosan kommunikálunk veled a projekt során. Így csúszás és komplikációk nélkül tudunk olyan arculatot tervezni, amit szívesen használsz.

Az arculattervezés velünk jobb lesz, mert

 • Kreatív, egyedi megoldásokat használunk
 • Pontosan tartjuk a határidőket
 • Az arculati csomagot céged igényeire szabjuk
 • Átlátható és tervezhetők a költségek

Ez nem egy "kis optikai tunning", ez egy befeketetés a profibb cégért

Azzal, hogy minőségi arculatot készítünk neked, nem csupán trendi logót és névjegyeket kapsz. Egy olyan megjelenést adunk Neked, amivel ki tudsz tűnni az egyre sűrűsödő konkurencia harcból. Ezzel pedig több ügyfelet és nagyobb bevételt érhetsz el.

Te leszel a következő elégedett ügyfelünk, ha

olyan igényes céget vezetsz, ahol figyeltek a részletekre és azt szeretnétek, hogy ez kifelé is jól látszódjon. Ha Te is fontosnak tartod ezt a feladatot és szívügyednek tekinted, hogy céged valóban profi hatást keltsen, ugyanakkor bízol a kreatív szakembereinkben és hagyod, hogy a legjobbat adhassák neked, akkor a legjobb helyen jársz. 

Személyre szabott arculati csomagot kapsz

A célunk, hogy olyan arculatot és azokat az arculati elemeket kapd, amivel a legjobb eredményeket érheted el. Nem tukmálunk rád olyan pluszokat, aminek nem tudnád hasznát venni. Épp ezért veled közösen rakjuk össze a csomagot az alábbiakból: 

 • arculati színek, betűtípusok
 • logó
 • névjegykártya
 • levélpapír
 • prezentációs sablon
 • social media sablonok
 • kültéri, beltéri hordozók
 • szórólapok, brossúrák
 • kiadványok, magazinok
 • csomagolás tervek
 • egyedi céges ruházat

100%-os garancia az elkészült munkákra

Velünk kockázat nélkül dolgozhatsz. Minden munkánkra teljes pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Mindent meg fogunk tenni, hogy megfeleljünk az elvárásaidnak, de ha mégsem vagy elégedett a munkánkkal, akkor a teljes munkadíjat visszafizetjük.

REFERNCIÁKEzeken dolgoztunk mostanában

Nézz szét legutóbbi projektjeink között. Ha tetszik, amit látsz, biztos lehetsz, hogy eredményes lesz a közös munka.

VISSZAJELZÉSEKEzt mondják rólunk az ügyfeleink

Könnyen felvettük a kapcsolatot, minden zökkenőmentesen ment, gyorsan válaszolt és hamar elkészült az első vázlatokkal. Nagyon kellemes meglepetésemre már a vázlat felűlmúlta az elképzeléseimet és sokkal jobb volt a design, mint amit én fejben elképzeltem. Teljes mértékben elégedett vagyok a közös munkát illetően.

Loboncz Dávid
Debrecen Alien podcast

2022-es rendezvényünk kapcsán, a teljes arculatunkat megújítottuk, Angi fiatalos látásmódja és ötletei nagyon „betaláltak” és új karaktert adtak a Biennálé rendezvényének. Az új logót külön kiemelném, ahogyan a sok és bonyolult ötletünkből, egy egyszerű, letisztult és mindenki által kedvelt végeredmény született.

Gál András
Művészeti vezető, Esztergomi Fotográfiai Bennálié

Minden szempontból elégedettek vagyunk! Az első beszélgetéstől kezdve mind az esztétikum, mind a technikai kivitelezés tökéletes, amit vendégeink is visszaigazolnak. Az együttműködés azóta is folyamatos!

Hunyady Emese
Diófaház Terápiás Központ

Pályaorientációs tanácsadást segítő eszköz kidolgozásán dolgoztunk együtt. A Munkaérték-kártyák vizuális megjelenítésést Angéla kiválóan oldotta meg: színes, vidám, fiatalos lett a dizájn. Folyamatosan „vette” az adást, és elképzeléseimet könnyen érthetően, ötletesen jelenítette meg.

Deákné Császár Gabriella
Pályaorientációs tanácsadó

Angival a közös munka nagyon gördülékenyen ment. Rugalmas és segítőkész hozzáállásával a logó tervünket rövid idő alatt sikerült tökéletesíteni és megalkotni.

Bíró Ildikó
Beryl Dog Collar

Angival a közös munka gördülékeny és precíz volt. Szakmailag kiemelkedő, nagyon örülök, hogy együtt dolgozhattunk. Meghallgatta mi az elképzelés a logóval kapcsolatban és új ötleteket is kaptunk. A végleges logó egyedi és stílusos. Köszönöm.

Romvári Krisztina
New Beginnings Kft.

Angival nagyon zökkenőmentesen ment a közös munka, már az első három terv közül is alig tudtam választani. Gyorsan reagált a visszajelzéseimre, így tényleg pár nap alatt meg is lett a végleges logó. Köszönöm!

Oláh Viktória
lakassturdio.hu

Ki készíti az arculatod

Gál Angi - tervezőgrafikus

Az évek során sok-sok projekten dolgoztam az induló egyéni vállalkozástól, a milliárdos cégekig. De nem tudom megunni, ahogy az első pár, (néha fura) ötletből kialakul a végső design. Hiszem, hogy a grafikai tervezés több, mint pár szép rajz és szín.

Azon dolgozom, hogy a cégek lássák, mekkora értéket ad egy jól megtervezett, gondosan felépített arculat.

Fehér Gergő - webdesigner, online marketing szakértő

Minden projektet izgatottan várok az új kihívások miatt. A célom mindenhol ugyanaz: az adott terülteten kiemelkedő munkát elkészíteni. Ahogy a kutatás során felmérem a versenytársakat, mindig kirajzolódik, mik a legjobb megoldások és az, miben tudunk ügyfeleinknek még jobbat adni. 

Szeretek minden arculati elemre a marketing gépezet részeként tekinteni. Épp ezért minden esetben marketinges szemmel, értékesítés orientáltan segítem a tervezést.  

FOLYAMATÍgy megy majd a közös munka

1. Kapcsolatfelvétel

Töltsd ki az alábbi űrlapot, majd foglalj egy időpontot egy ingyenes konzultációra, ahol meg tudjuk beszélni mire van szükséged.

2. Ajánlat és szerződéskötés

A megbeszéltek alapján elkészítjük a részletes árajánlatod, ami ha szimpatikus, leszerződünk a projektre.

3. Kreatív koncepciók kialakítása

Kutatunk, ötletelünk, tervezünk. Majd a megbeszélt ütemezés szerint sorra szállítjuk a grafikai munkát. Minden elemet külön külön megbeszélünk és iterálunk akár 3 körön keresztül, hogy tökéletes eredményt kapjunk.

4. Arculat életrekeltése

Ha nyomdai elemeket is tervezünk, közvetlenül tartjuk a kapcsolatot a válaszott nyomdával, hogy gyors és folyamatos legyen a kivitelezés.

5. Átadás, projekt lezárása

Minden létező formátumban átadjuk elkészült arculatot, a felhasznált színeket és betűtípusokat, grafikiai elemeket, hogy azonnal használatba vehesd. És átbeszéljük miben tudnánk még segíteni.

Jó lenne, ha valaki folyamatosan dolgozna céged megjelenésén

Megszerkeszteni a social posztokat, újabb és újabb nyomtatott anyagokat készíteni, vagy felépíteni a soron következő prezid vizuális anyagait. Egy grafikus házon belül húzós költségekkel jár, főként, ha nem használod ki a teljes kapacitását. Több partnerünkkel folyamatos az együttműködésünk, ráadásul a havidíjas szolgáltatásunk egy grafikus bérének töredéke.

KAPCSOLATBeszéljünk az új arculatodról

GRAF arculat

Hívj minket

+3630/729-4220

Írj nekünk

gergo@empiredesign.hu

Kövess minket

Grafikust keresel?Akkor ezt az ajánlatot nem szabad kihagynod!

Itthon egyedülálló korlátlan grafikus szolgáltatásunkat májusban FÉL ÁRON tesztelheted, pénzvisszafizetési garnaciával!